Carmen Șerban își vinde casa din București și se mută la Londra. “M-am simțit mai respectată acolo”

Ultima actualizare:

    Carmen Șerban vrea să se mute la Londrafoto: arhiva personală
Carmen Șerban vrea să se mute la Londrafoto: arhiva personală

Vedetele fug din România pe capete! Infuriate pe restricțiile luate de autorități în pandemie, dar și pe faptul că afacerile le intră în faliment, tot mai multe vedete de la noi dau bir cu fugiții prin țări străine. După ce Brigitte și Florin Pastramă au decis să-și ia casă la Dubai, acum Carmen Șerban a anunțat că se mută și ea la Londra.

Cântăreața de muzică de petrecere Carmen Șerban și-a pus deja în vânzare locuința din București și intrenționează să se mute cât de curând din țară. ”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul de data aceasta. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el. El a plecat dintre noi pe 19 septembrie 2020. Ca urmare a situației de anul trecut cu Covid-ul, am ajuns la ideea că mă simt mai respectată acolo decât aici, unde am plătit taxe atâția ani. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea”, a declarat artista, la Antena Stars.  

Carmen Șerban cere 170.000 de euro pe casa din Pipera

Carmen Șerban a pus deja în vânzare unul dintre apartamentele pe care le avea în Capitală. Astfel, pe locuința din zona Pipera, artista solicită suma de 170.000 de euro. Banii obținuți de pe urma apartamentului din București vor fi investiți într-o nouă locuință, în Anglia. „Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am deja o locuință de opt ani de zile, unde am adresa. Îmi mut business-ul total, pe acte, acolo. Am scos un apartament din Pipera la vânzare, cu 170.000 de euro, l-am lăsat mai ieftin, de la 200.000 de euro. Mai am încă un apartament și o casă la Timișoara”, a mai spus solista de muzică de petrecere.

Citește și:

Cum a slăbit Carmen Şerban 11 kilograme fără să-şi taie stomacul

Carmen Șerban: ”Ca orice femeie, toc banii cu o mare viteză”

Decizia de a părăsi Romănia este legată și de faptul că solista  nu mai suportă restricțiile drastice, în opinia ei, luate de autoritățile de la noi din cauza pandemiei. “Consider că se exagerează mult cu purtarea măștii, dar și cu efectele dezastruoase ale acestui virus. Mie îmi place munca și îmi plac banii munciți de mine, pentru că nu m-am născut în puf. Ca orice femeie, toc banii cu o mare viteză, îmi place luxul, îmi place să călătoresc și să cheltuiesc foarte mulți bani, dar și când simt că vine o perioadă cu mai puține încasări, mă resetez și devin echilibrată cu cheltuielile. Deci puterea mea este încă în mine!”, a declarat Carmen Șerban, pentru Click.ro. Vedeta are dubii și în privința vaccinului anti Covid. “Mă abțin de la comentarii, deoarece încă mă documentez în legătură cu beneficiile și efectele negative ale celebrului vaccin, despre care se tot vorbește”, ne-a mai spus solista.

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net