Giulia Nahmany a slăbit 35 de kilograme! Lista cu alimentele interzise!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Giulia Nahmany este un adevărat exemplu pentru femeile din România. În exclusivitate pentru Click!, actrița a dezvăluit care sunt secretele unei vieți echilibrate, cum poți să-ți depășești limitele, dar și care sunt alimentele pe care trebuie să le eviți orice ar fi.

Giulia Nahmany este apsionată de yoga, meditație și sport. Are grijă și la alimentație!
Giulia Nahmany este apsionată de yoga, meditație și sport. Are grijă și la alimentație!

Giulia Nahmany, mai slabă fizic cu 35 de kilograme, mai plină emoțional și mental

Actrița a reușit să slăbească 35 de kilograme, și de atunci are extrem de multă grijă de corpul său. Vedeta nu uită, însă, nici de alt aspect extrem de important, sufletul.

Fiind într-o formă de invidiat, la cei aproape 40 de ani ai săi, reporterii Click! au reușit să afle de unde vine echilibrul său emoțional, ce o ajută în demersul său și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmăm în direcția asta.

Giulia Nahmany în 2017 înainte să slăbească 35 de kilograme
Giulia Nahmany în 2017 înainte să slăbească 35 de kilograme

Citește și: Giulia Nahmany, despre relaţia cu soţul ei şi suferinţele care au încercat-o în ultimii ani. Ce apreciază actriţa la George Burcea

Giulia, cât de important este pentru tine să ai grijă de trupul și de sufletul tău?

Eu aș spune că este unul dintre cele mai importante lucruri să am grijă nu doar de trupul meu, cât și de sufletul meu. Este o relație foarte strânsă între tot ce înseamnă fizic, psihic și mental și când se spune ‘’ești ceea ce mănânci’’, într-adevăr așa este. Contează ceea ce mănânci și este benefică pentru organism, pentru a-i da combustibilul necesar.

După aceea poți veni și cu alte ajutoare externe. Adică trebuie să știm ce creme să ne alegem, ce produse, ce tratamente să facem, să luăm vitamine și dacă nu se asmiliează, poți face și anumite tratamente intravenoase și tehnologia a avansat din ce în ce mai mult.

Pentru mine este extrem de important, pentru că dacă eu nu am grijă de mine și dacă nu sunt în armonie și echilibru, atunci nu pot să am grijă și de familia mea.

Câte etape ai avut de parcurs până să ajungi la nivelul în care să ai atâta grijă de tine, de corp și suflet?

Giulia Nahmany: Această cunoaștere vine în timp și această conștientizare vine pe măsură ce trece timpul. Cu siguranță la 20 de ani nu eram conștientă și nu știam lucrurile pe care le știu astăzi. Bineînțeles, odată ce înaintăm în vârstă, gândim altfel.

Eu fac 40 de ani curând, și lumea încă se miră cât de bine mă mențin. Unii nici 30 de ani nu-mi dau. Eu mereu le spun că sunt câteva secrete, bine, sunt știute de toată lumea. Sfatul meu cel mai important este ca lumea să nu consume zahăr, pentru că zahărul îmbătrânește.

Ce sfaturi ai pentru fetele și femeile care vor să arate foarte bine?

Dacă fetele tinere cred că nu vor îmbătrâni și nu vor face riduri, mai bine previn acest lucru. Cel mai important lucru este să nu consume zahăr sau alimente procesate. Hrana pe care o consumăm să fie cât mai aproape de natură.

Multe fructe, legume, avocado, grăsimi naturale. Bineînțeles, să alegem creme care sunt bune cu adevărat. Chiar dacă sunt mai scumpe, merită să investim într-un produs care ne va ajuta pe termen lung.

Le sugerezi oamenilor și alte lucruri pe care ar trebui să le facă pentru a arăta bine?

Giulia Nahmany: Eu nu consum carne de peste 8 ani de zile. Bine, dacă luăm lista, e destul de mare. Fără carne, fătă gluten, fără lactate, fără zahăr, fără cafea. Asta ne ajutăm să fim puri și acest lucru se reflectă în exteriorul nostru.

Este greu să te abții de la astfel de produse?

Chiar dacă, să spunem, la un moment dat, să spunem că mănânc ceva pe care, de obicei, nu mănânc, clar organismului meu nu-i place și respinge. Atunci clar nu este cum trebuie. Organismul știe ce e bine și ce nu.

Giula Nahmany a trăit cât alții într-o sută de vieți

Giulia Nahmany s-a născut pe 16 ianuarie 1983 în Israel, însă la vârsta de 10 ani s-a mutat în București, unde a început să ia lecții de canto și pian. În anul 1998 a avut loc primul eveniment muzical important, atunci când a participat la Festivalul de la Mamaia.

Parcursul său în showbiz a fost unul interesant, ea având diverse colaborări muzicale cu artiști cunoscuți din România.

Pe lângă talentul artistic, Giulia Nahmany se poate lăuda și cu abilități de antreprenor. În urmă cu câțiva ani, aceasta a decis să-și lărgească sfera de activitate și să încerce și altceva. Blondina a lansat prima linie de bijuterii bogate în cristale Swarovski, realizate manual, dupa indicatiile ei, de mestesugari iscusiti din Israel.

  „Am ales să lansez șapte colectii simultan pentru ca șapte este numarul lui Dumnezu, în care eu cred cu tărie. Colectiile mele de bijuterii exprimă eleganță și rafinamentul într-un mod accesibil oricărei femei.

Sunt un mod de a onora femeia, de a o pune în valoare. În orice femeie se ascunde o Cleopatra, o printesă, o regină, fiecare femeie are frumosul ei iar colectiile mele de bijuterii au scopul de scoate la suprafață trăsăturile regale din fiecare.", declara, în urmă cu câțiva ani, Giulia Nahmany.  

Giulia Nahmany este și o actriță talentată, ce pune mare preț pe carieră. Aceasta a jucat în filme importante pentru dezoltarea ei profesională și nu regretă deloc alegerile făcute.

Pe plan personal, vedeta este căsătorită cu Cătălin de mai mult de 10 ani și au împreună două fetițe. Giulia Nahmany consideră că timpul petrecut de părinți trebuie să fie calitativ, nu neapărat cantitaiv.

Citește și: Giulia Nahmany, despre relaţia cu soţul ei şi suferinţele care au încercat-o în ultimii ani. Ce apreciază actriţa la George Burcea

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net