Motivul pentru care Smiley și Laura Cosoi s-au despărțit. Bunica ei a dezvăluit marele secret!

Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de zece ani de când Laura Cosoi (41 de ani) și Smiley (39 de ani) nu mai formează un cuplu. Amândoi sunt acum fericiți alături de partenerii lor, Laura fiind căsătorită din 2015 cu Cosmin Curticăpean, iar Smiley urmează să facă marele pas alături de Gina Pistol (42 de ani). Însă, la vremea respectivă, cei doi formau unul dintre cele mai iubite cupluri, așa că despărțirea lor a fost șocantă. Iar motivul separării a fost mult mai târziu dezvăluit, de una dintre bunicile Laurei Cosoi...

De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley. Foto: colaj/Facebook
De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley. Foto: colaj/Facebook

În 2012, Smiley (39 de ani) și Laura Cosoi (41 de ani) au ales să meargă pe drumuri diferite, după o frumoasă poveste de iubire care a durat aproximativ cinci ani. Iar cea care a dat detaliile necunoscute despre despărțirea celor doi a fost chiar una dintre bunicile actriței.

Laura Cosoi l-a părăsit pe Smiley pentru că el nu voia să să căsătorească 

În toamna lui 2021, bunica actriței a făcut o serie de dezvăluiri neștiute despre relația nepoatei sale cu Smiley. Potrivit acesteia, Laura a fost puțin deranjată atunci când artistul a recunoscut că nu este pregătit să se căsătorească. La vremea respectivă, cântărețul nu și-ar fi dorit să facă pasul cel mare, deoarece ținea foarte mult la burlăcie și era concentrat foarte mult pe carieră, așa că de aici s-ar fi produs ruptura dintre el și actriță. După spusele femeii, Smiley ar fi vrut ulterior să se împace cu Laura, dar nu a avut succes, căci ea a ales să înceapă o relație cu actualul soț.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a declarat bunica Laurei Cosoi, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu.

Gina Pistol, femeia pentru care Smiley a fost de acord să renunțe la burlăcie

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din 2017 / foto: arhiva personală
Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din 2017 / foto: arhiva personală

Despărțirea dintre Smiley și Laura i-a luat pe fani prin surprindere la vremea respectivă. Mai ales că separarea s-a produs după aproximativ cinci ani de relație, iar mulți așteptau cu nerăbdare să-i vadă la altar.

Chiar dacă povestea de dragoste dintre cei doi nu a avut un final fericit, Laura Cosoi este acum împlinită alături de Cosmin Curticăpean, cel cu care s-a căsătorit în 2015 și cu care are trei fetițe: Rita, Vera și Lara.

Smiley trăiește și el acum o frumoasă poveste de dragoste care pare să îl împlinească mai mult ca oricare alta, alături de Gina Pistol, cu care are o fiică, Josephine. Cei doi urmează să se căsătorească sâmbătă, 27 mai. Se vor bucura de petrecerea marelui eveniment la Palatul Snagov, iar mireasa a declarat că va purta două rochii în ziua cea mare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net