Click! a aflat ce se „coace” în televiziuni. Adela Popescu și Laura Cosoi revin pe ecrane

Dacă vă era dor de cele două actriţe, bune prietene, Adela Popescu şi Laura Cosoi, ei bine, să sperăm că vom avea anul acesta câteva surprize din partea lor. Căci vine un zvon dinspre cele mai importante posturi tv de la noi - Pro Tv şi Antena 1 - că se vor lansa noi seriale de televiziune, cu intrigi senzaţionale.

Adela și Laura sunt prietene bune  și-și petrec concediile împreună
Adela și Laura sunt prietene bune și-și petrec concediile împreună

Anul 2023 pare să fie unul plin de schimbări pentru televiziunile de la noi, care vor veni cu producţii noi. Astfel, pe lângă ”Clanul” şi ”Las Fierbinţi”, la Pro Tv, şi ”Lia, soţia soţului meu”, la Antena 1, mai avem câteva producţii interesante. 

Adela Popescu revine pe micile ecrane

Am aflat că Adela Popescu (36 de ani) va reveni în curând atât pe micile dar şi pe marile ecrane. La final de proiect ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, vedeta ne-a povestit că vrea să facă o pauză în ceea ce priveşte emisiunile de televiziune, aşa că a lăsat-o pe Lili Sandu în locul ei la ”Vorbeşte lumea” şi s-a relaxat câteva luni bune alături de familia ei numeroasă, fiind mamă a trei băieţi.

Dar Adela nu a stat departe de camerele de luat vederi căci a participat la podcasturi, a dat interviuri, a filmat noi spoturi publicitare pentru firmele pentru care face reclame şi iată că se aude că se pregăteşte de zor pentru un serial nou, dar şi pentru un film de lungmetraj, o comedie în care va face echipă cu Ada Condeescu, dar şi cu prietena ei foarte bună Laura Cosoi (41 de ani).

foto2 vacante impreuna jpg

Laura pregăteşte şi un nou serial

Despre Laura Cosoi vă mai spunem că mai pregăteşte un serial de comedie, încă nu se ştie pentru ce post. Ultima oară a jucat în seria ”Pup-o mă”, difuzat atât de Prima TV, cât şi de Netflix. Fosta vedetă din ”La Bloc” are o mulţime de proiecte şi îşi face timp pentru toate, dar şi pentru familie, căci trebuie să aibă grijă şi de cele trei fete pe care le are cu soţul ei Cosmin Curticăpean, un sprijin real, de altfel.

La Antena 1 se mai lucrează la un alt proiect nou, despre care ştim că o va avea pe Emilia Popescu (57 de ani) în prim-plan, iar producţia va fi realizată de nimeni alta decât producătoarea Ruxandra Ion, cea care lucrează în acest moment la ”Lia, soţia soţului meu”, serial difuzat în fiecare joi seară la Antena 1.

«Clanul» continuă cu sezonul 3

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale momentului, ”Clanul” va continua cu sezonul 3, însă momentan este în pauză, căci, în câteva săptămâni, trebuie să nască Theo Rose, una dintre actriţele principale ale serialului, iar Codin Maticiuc se află în Statele Unite ale Americii unde filmează pentru ”Miami Bici2”. Sursele noastre spun că cele câteva episoade rămase de difuzat din sezonul 2 din ”Clanul” vor fi surprinzătoare, cu schimbări radicale de situaţii şi cu posibile apariţii noi, chiar neaşteptate. Se aude că unul dintre regizorii producţiei, Millo Simulov, care şi-a pus amprenta pe ultimele episoade din acest sezon, se pregăteşte pentru un nou proiect de serial de acţiune, în care sperăm că vom revedea o mulţime de actori îndrăgiţi. 

Ada Condeescu: «Vom filma în Vama Veche»

Ada Condeescu jpg

Iată că şi pentru Ada Condeescu urmează o serie de proiecte frumoase pe care abia aşteaptă să le înceapă. “Chiar săptămâna viitoare plec la filmări pentru o comedie care sper să fie foarte bine primită de oameni, cel puţin de oamenii apropiaţi mie. E o comedie aşa, romance, relaxată, în regia lui Petre Năstase şi mă bucur foarte mult că filmăm în Vama Veche, dar cel mai mult mă bucur că o să filmez cu Adela Popescu şi cu Laura Cosoi care îmi sunt şi prietene de foarte mult timp şi cumva nu ne-a venit să credem că destinul ne-a unit să şi lucrăm împreună la un moment dat. Noi ne doream asta de mult. Noi trei în Vama Veche, facem petrecerea burlăciţelor! Voi mai avea şi un proiect de teatru”, ne-a mărturisit, extrem de încântată, Ada Condeescu. (Dana Popa)

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net