Cine i-a dat încredere Adelei Popescu să reușească în viață. Ea i-a fost sprijin la fiecare pas: „Îi lăcrima ochișorul”

Ultima actualizare:

Adela Popescu (36 de ani) a muncit de mică pentru a ajunge unde este astăzi! Are o familie frumoasă și o carieră de invidiat, la care a visat de mică. Invitată în podcastul moderat de Oana Andoni, „Cafea cu visuri”, vedeta a declarat faptul că susținerea morală a mamei sale a avut un rol important în evoluția sa în toți acești ani.

Adela Popescu și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor în calitate de actriță, în diferite filme românești de succes cum ar fi „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” sau „Aniela”. După debutul fulminant în actorie, cariera sa a continuat cu o colaborare de excepție cu formația DJ Project, iar în ultimii ani cu trustul din Pache Protopopescu (PRO-TV) unde a moderat mai multe emisiuni de divertisment.

Mama Adelei Popescu, alături de vedetă

Însă, tot succesul profesional și încrederea în sine de care a dat dovată în toți acești ani, Adela Popescu susține că i se datorează mamei sale.

„Eu am avut o voce bună, dar nu ceva ieșit din comun, frumușică eram, dar nu ceva ieșit din comun, deșteaptă eram, dar nu ceva ieșit din comun. Vorbesc serios! Bani, nu se punea problema, dar la mine drive-ul meu a venit dintr-o încredere pe care ai mei (părinții – n.r) mi-au transmis-o. Maică-mea când se uita la mine și cântam îi lăcrima ochișorul”, a declarat Adela Popescu în podcastul moderat de Oana Andoni, „Cafea cu visuri”.

În cadrul podcastului, simpatica prezentatoare de televiziune a vorbit și despre mariajul statornic pe care îl are cu Radu Vâlcan (46 de ani) dar și despre vacanțele petrecute alături de jumătate sa precum și de cei trei băieței pe care îi au împreună.

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net