Cine i-a dat încredere Adelei Popescu să reușească în viață. Ea i-a fost sprijin la fiecare pas: „Îi lăcrima ochișorul”

Ultima actualizare:

Adela Popescu (36 de ani) a muncit de mică pentru a ajunge unde este astăzi! Are o familie frumoasă și o carieră de invidiat, la care a visat de mică. Invitată în podcastul moderat de Oana Andoni, „Cafea cu visuri”, vedeta a declarat faptul că susținerea morală a mamei sale a avut un rol important în evoluția sa în toți acești ani.

Adela Popescu și-a făcut debutul în lumina reflectoarelor în calitate de actriță, în diferite filme românești de succes cum ar fi „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” sau „Aniela”. După debutul fulminant în actorie, cariera sa a continuat cu o colaborare de excepție cu formația DJ Project, iar în ultimii ani cu trustul din Pache Protopopescu (PRO-TV) unde a moderat mai multe emisiuni de divertisment.

Mama Adelei Popescu, alături de vedetă

Însă, tot succesul profesional și încrederea în sine de care a dat dovată în toți acești ani, Adela Popescu susține că i se datorează mamei sale.

„Eu am avut o voce bună, dar nu ceva ieșit din comun, frumușică eram, dar nu ceva ieșit din comun, deșteaptă eram, dar nu ceva ieșit din comun. Vorbesc serios! Bani, nu se punea problema, dar la mine drive-ul meu a venit dintr-o încredere pe care ai mei (părinții – n.r) mi-au transmis-o. Maică-mea când se uita la mine și cântam îi lăcrima ochișorul”, a declarat Adela Popescu în podcastul moderat de Oana Andoni, „Cafea cu visuri”.

În cadrul podcastului, simpatica prezentatoare de televiziune a vorbit și despre mariajul statornic pe care îl are cu Radu Vâlcan (46 de ani) dar și despre vacanțele petrecute alături de jumătate sa precum și de cei trei băieței pe care îi au împreună.

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp