De ce se contrează Adela Popescu cu soțul ei, Radu Vâlcan: „Eu voiam să îmi facă mai multe și mai des…”

Ultima actualizare:

Adela Popescu (36 ani) se înțelege de minune cu soțul ei, Radu Vâlcan (46 ani), pe care îl “chinuie” mereu cu fotografiile.

Adela vrea ca Radu să îi facă poze frumoase și să îi pună în evidență astfel toate calitățile. Acesta este și motivul pentru care s-au ciondănit de mai multe ori, iar prezentatoarea TV a oferit și mai multe detalii cu privire la acest subiect.

„Pe vremuri aveam deseori conflicte eu și Radu din cauza fotografiilor. Eu voiam să îmi facă mai multe și mai des și în toate să am picioarele lungi, talia subțire, să surprindă surâsul potrivit, părul aranjat, etc. 

Apoi am renunțat la “ambiția” asta și am trecut la nivelul superior, acela în care toți cei din familie să fim bine. Sau măcar să ne uităm în același timp la camera. Și am reușit de câteva ori. Chiar avem unele fotografii de familie de prin vacanțe “de revistă” cum s-ar spune”, povestește Adela Popescu.

Adela Popescu, dezvăluie motivul certurilor cu Radu Vâlcan

„Acum un timp m-am hotărât să cumpăr niște rame și să înrămez cele mai frumoase poze de familie ale noastre. Am ales vreo șase.Și cum stăteam eu așa la masă și mă uitam mândră la ele, unele îmi transmiteau o stare de majoră bucurie, iar una anume nu. Deși și în aceea, vă spun, eram ca la carte. Și mi-am amintit. Fotografia aceea era o fotografie pe care am făcut-o când eu și Radu eram ciondăniți și copiii  normal, simțindu-ne, fuseseră toată dimineața aceea ciufuți și necooperanți.

Deci frumoși în poză, necăjiți pe interior.Așa că pe pereții noștri vor fi doar poze cu momente în care am fost fericiți. Momente pe care să nu vrei să le uiți. Shootingul acesta improvizat mi l-a făcut soțul înainte să ies în oraș și își testa noul lui aparat foto. Fată fericită, băiatul și mai și, așa că nu aveau cum să nu iasă niște poze drăguțe”, a mai completat Adela Popescu, căreia îi place să se joace cu cuvintele.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc de mai bine de 13 ani, au o căsnicie frumoasă și trei copii împreună, Alexandru, Andrei și Adrian.  Cei  doi sunt părinți de băieți. În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat pe care l-au numit Alexandru. 

La diferența de doi ani, în decembrie 2018,  a venit pe lume  cel de-al doilea copil, al cuplului, Andrei, iar în luna iulie 2021 s-a născut cel de-al treilea băiat al vedetelor, care a primit numele de Adrian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net