Ce mașină conduce Radu Vâlcan. Cât costă bijuteria pe 4 roți aleasă de soțul Adelei Popescu

Când te ține buzunarul, parcă e și păcat să nu îți faci toate poftele! Radu Vâlcan nu s-a zgârcit niciodată atunci când a venit timpul să-și achiziționeze o mașină nouă, iar noi suntem gata să vă spunem ce fel de bijuterie pe 4 roți a ales de data aceasta. În teste, spune el! 

Cariera din televiziune se pare că îi aduce venituri frumușele lui Radu Vâlcan. Și îl credem pe cuvânt, chiar nu are de ce să se plângă! Dar și munca e pe măsură. Și, după cum se spune, după faptă și răsplată!

Citește și: Cum umblă Radu Vâlcan pe stradă, la 30 de grade! Accesoriul la care nu renunţă

Radu Vâlcan se laudă cu un Mercedes de toată frumusețea

Nu știm de ce majoritatea vedetelor de la noi aleg să conducă Mercedes sau BMW. Sunt mai rezistente, spun ei, dar și bugetul trebuie să fie pe măsură dacă vrei să cumperi vreodată așa ceva. 

Cu siguranță mulți s-au întrebat ce fel de mașină conduce Radu Vâlcan. Ei bine, recent, prezentatorul de la „Insula Iubirii” a testat unul dintre cele mai noi modele Mercedes. N-a stat prea mult pe gânduri și a făcut o alegere perfectă, spune el. Atunci când ai o familie numeroasă și mai și călătorești, trebuie să te asiguri de confortul tuturor pasagerilor, nu numai al șoferului. 

Radu Vâlcan s-a lăudat cu bolidul pe Instagram
Radu Vâlcan s-a lăudat cu bolidul pe Instagram

Pe contul său de Instagram, soțul Adelei Popescu le-a împărtășit urmăritorilor săi o veste de pomină. A testat o super-mașină al cărei preț nu este deloc unul pentru toți muritorii de rând. Cu toate că internauții s-au grăbit să-l felicite pentru alegerea făcută, Radu nu a oferit detalii despre o așa-zisă cumpărare a bolidului. 

Stați așa, căci vă spunem imediat și cât trebuie să scoți din buzunar pentru a cumpăra o asemenea mașină! Mai întâi de toate, haideți să vedem cum a prezentat-o pe posibila  „membră” a familiei. 

„Când ne gândeam cum va fi familia noastră, ne doream să putem face ce vom vrea, fără opreliști. Viața ne-a dat întreit și chiar dacă unele zile sunt haos, facem cam ce ne trece prin cap. Și idei avem... Pentru drumurile noastre scurte sau lungi, dar dese, cum v-am spus, am avut în teste noul Mercedes-Benz T-Class, încăpătoare cât să fie bine pentru o familie, cu portbagaj să intre și ale mele, și ale ei, dar mai ales ale lor, și cu un comportament pe șosea de tot ai vrea să mai dureze drumul.”, a scris Radu Vâlcan, pe rețeaua de socializare. 

Radu Vâlcan, la plimbare cu soția prin pădure
Radu Vâlcan, la plimbare cu soția prin pădure

Cât costă un Mercedes-Benz T-Class

V-am promis că vă oferim toate detaliile. Ei bine, un Mercedes T-Class este o mașină ideală pentru familie. Interiorul arată impecabil, iar dotările sunt pe măsură. Practic, tot ce poți să-ți dorești de la o mașină, deci Radu Vâlcan cu siguranță știe el ce știe. 

Prețul unui astfel de autoturism ajunge la 21.631 euro, dar poate fi cumpărat și în rate, plătind, lunar, suma de 218 euro, pe o perioadă de 60 de luni. Acum rămâne de văzut dacă Radu Vâlcan va cumpăra bolidul sau se va reorienta. Un lucru e cert: sigur va împărtăși totul cu urmăritorii săi din social media, iar noi vom vi cu ochii pe el!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre