Radu Vâlcan e de nerecunoscut! Ce a pățit soțul Adelei Popescu? „Sper să te vindeci repede”

Radu Vâlcan, unul dintre cei mai frumoși prezentatori TV din România, s-a deformat, la propriu. Concret, iubitul Adelei Popescu a pățit-o când îi era lumea mai dragă. În vârstă de 45 de ani, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii" a fost mușcat de o albină, iar reacția adversă a fost una considerabilă.

Radu Vâlcan e de nerecunoscut! Ce a pățit soțul Adelei Popescu
Radu Vâlcan e de nerecunoscut! Ce a pățit soțul Adelei Popescu

Vedeta de televeziune apare în două fotografii, în ipostaze șocante pentru fanii săi. Radu Vâlcan s-a numărat printre persoanele care nu reacționează prea bine la înțepătura unei albine. Doare ca naiba, știm! Dar în anumite cazuri, oamenii pot avea și o reacție alergică destul de puternică.

Poate te interesează: Cum umblă Radu Vâlcan pe stradă, la 30 de grade! Accesoriul la care nu renunţă

„Buza mare…face nasu’ mic”, a scris prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii" pe pagina sa de Instagram. Vedeta și-a păstrat umorul, semn că durerea s-a mai diminuat.

Vezi și: Radu Vâlcan, la 45 de ani. Cum arăta în vremea în care juca în videoclipurile Mădălinei Manole 

Radu Vâlcan, mușcat de o albină. Soțul Adelei Popescu a făcut „buza mare”

Fanii vedetei au fost uimiți de înfățișarea soțului Adelei Popescu. „Doamne, nici nu vreau să îmi immaginez cât a durut... sper sa te vindeci repede”, i-a scris o persoană.

Unii au sărit chiar și în ajutor, oferindu-i sfaturi pentru astfel de situații. „Cu ceapă sau plic de ceai negru trage tot imediat”, a scris un internaut la postarea lui Radu Vâlcan.

Vezi și: Sărbătoare în familia Adelei Popescu! Fiul cel mic a împlinit un anișor. Imagini de colecție de la petrecere

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt îmrepună de 12 ani. „Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună”

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de peste 12 ani și au devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi prezentatori TV au o relație superbă. Totuși, de-a lungul timpului nu au lipsiti și momentele mai grele. 

Nu-i de ratat nici: Adela Popescu, primele imagini cu reședința de vis, de la malul mării

,,Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru că eu adormeam cu doi copii pe mine și Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a relatat soția lui Radu Vâlcan, pentru Viva, în urmă cu câteva luni.

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit în 2015. Cele două vedete formează un cuplu foarte îndrăgit, iar împreună au trei copii minunați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg