Adela Popescu, probleme serioase în Dominicană. Vedeta a explodat pe Instagram

Ultima actualizare:

Adela Popescu s-a confruntat cu câteva probleme în Republica Dominicană, așa că s-a decis să le povestească și urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, probleme serioase în Republica Dominicană!

Vedeta a mărturisit că bona lor filipineză nu a putut ajunge în Republica Dominicană, întrucât a avut nevoie de acte suplimentare. După trei zile în care Radu a stat cu cei trei copii și a ajuns la capătul răbdărilor, cei doi au luat decizia de a căuta o bonă locală, asta până când bona filipineză ajunge la ei.

Ajutați de casa de producție, Adela și Radu au reușit să găsească destul de repede o tânără de 23 de ani. Au stabilit suma pe care aceasta urma să o primească, iar începând cu următoarea zi Radu a fost cel care a supravegheat noua bonă.

Vezi și: Adela Popescu face furori în costum de baie, în Dominicană: „Am avut acordul soțului”

„După trei zile pline de stat singur cu copiii, Radu Vâlcan s-a pus pe căutat o bonă locală. El era cu nervii la pământ și eu aveam o stare de neliniște, că nu știam ce se întâmplă pe acasă și am zis da, trebuie să găsim pe cineva local, măcar până vine fata noastră. I-am rugat pe cei de la casa de producție cu care lucrăm pe aici să ne găsească prin HR-ul lor pe cineva, nici nu trebuia să aibă experiență.

Ne-au găsit destul de repede o fată de 23 de ani, care avea o fetiță de un an și jumătate pe care o îngrijea mama ei, a venit la noi, l-a văzut pe Adrian, am stabilit câți bani își dorește. A început să vină de a doua zi, bineînțeles că Radu nu a mai ieșit cu băieții pentru că fata trebuia supravegheată până îl cunoștea pe bebeluș, până vedea care îi sunt obiceiurile, nevoile etc.”, a spus Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Citește și: Adela Popescu și Cabral, despre groază trăită în timpul uraganului Fiona, în Dominicană

Ce s-a întâmplat în familia prezentatoarei Adela Popescu?

Toată situația s-a complicat în momentul în care bebelușul lor și-a schimbat total starea, iar dacă până atunci avea multă energie și se bucura de prezența oricărei persoane, faptul că noua bona era în preajma lui îi provoca stări de anxietate.

Vezi și: Adela Popescu și Cabral, legați de o prietenie de 20 de ani. Cum s-au cunoscut

În timp ce ea se așeza pe canapea, bebelușul era pe covor, iar cum el este într-o perioadă în care își dorește să exploreze cât mai mult, era nevoie de cineva care să se plimbe după cel mic, nu să îl țină într-un singur loc.

Astfel, Adela Popescu și Radu Vâlcan au înțeles cât de importantă este chimia dintre oameni și au renunțat la bona nouă.

Căsnicia dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, datorită faptului că relația lor s-a bazat mereu pe încredere și respect.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare din Buftea, ulterior totul transformându-se într-o adevărată poveste de dragoste. În prezent, Adela și Radu au împreună trei băieți, Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net