Mihaela Cernea ne-a spus totul! Cum se simt copiii cântăreţei, după ce tatăl lor s-a recăsătorit

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nici un divorţ nu este uşor! Mai ales dacă în cuplul care decide să se despartă există şi copii. Cu toate acestea, Mihaela Cernea (46 de ani) poate răsufla ușurată. Solista de la Class a povestit, în exclusivitate pentru Click!, faptul că Leon (17 ani) și Leia (14 ani), cei doi adolescenți pe care îi are cu fostul soț, pictorul Costin Craioveanu (47 de ani), au reușit să-și găsească echilibrul emoțional.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorţat în 2022, după 21 de ani de mariaj. Cum au fost mult timp discreți din fire referitor la viața lor personală, vestea separării lor a șocat pe foarte multă lume. O altă veste uimitoare a fost cea legată de faptul că, la doar trei luni de la despărțirea de Mihaela, Costin s-a recăsătorit. A povestit că se simte foarte bine cu noua parteneră de viață, Ada, dar a spus că nu dorește să ofere mai multe detalii despre actuala situație, pentru că asta îi face să sufere pe pe Leon și pe Leia, copiii care îi are cu solista trupei Class.

Mihaela Cernea a declarat, însă, că cei doi adolescenți sunt împăcați cu situația și au reușit să-și găsească echilibrul emoțional, chiar dacă părinții lor au divorțat, iar tatăl și-a găsit atât de repede altă soție. „Copiii sunt bine, fericiți, nu suferă, nu sunt afectați de nimic, le este bine. Totul este bine! Nu vreau să dau declaratii despre sotia actuală a fostului meu soț, pentru că orice zic se interpretează”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, solista de la Class, care este și una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto.

Mihaela Cernea vrea să se țină departe de orice scandal

Mihaela Cernea își sărbătorește astăzi ziua de naștere: împlinește 46 de ani. Solista a primit sute de mesaje de felicitări, nu doar de la familie și apropiați, ci și de la prietenii virtuali și fani. Pentru toate acestea, artista a mulțumit tuturor printr-un mesaj făcut public pe rețelele sociale, dar nu a spus mai multe despre cum are de gând să petreacă. „Este foarte ocupată atât cu studioul muzical, unde lucrează de dimineață până seara, cât și cu școala de muzică”, explică, în exclusivitate pentru Click!, surse din cercul de prieteni pe care îi are Mihaela. 

Costin Craioveanu și-a refăcut foarte repede viața sentimentală

Costin Craioveanu a prezentat-o lumii pe Ada, noua lui soție, la 1 ianuarie 2023
Costin Craioveanu a prezentat-o lumii pe Ada, noua lui soție, la 1 ianuarie 2023

Celebrul pictor și-a refăcut viața personală imediar după divorț. Artistul anunța, pe pagina sa de Instagram, chiar în prima zi din acest an, că este din nou soț, iar parteneră „la bine și la greu” îi este ]o femeie credincioasă”.

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântul Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie, cu doi copii frumoși și talentați, cu momente frumoase de iubire și respect, cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea că nu poți fi sclav la doi stăpâni. Am ales acest drum: bun, prost, doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa, și-i mulțumesc părintelui meu, Arsenie Boca, și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim la mulți ani”, scria Costin, în prima zi a acestui an, pe contul său de Instagram.

Click! spune: Mihaela şi Costin - despărțire „cu cântec” 

Imediat după separare, Costin Craioveanu și Mihaela Cernea și-au adresat mai multe acuze, în mod public. Solista trupei Class spunea despre pictor că a fost violent fizic cu ea, apoi și-a retras aceste afirmații. Nici Costin nu se lăsa atunci mai prejos și comenta, pe rețelele sociale, faptul că femeia cu care a stat mai bine de două decenii împreună și cu care are doi copii și-ar fi găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!