Lovitură pentru Mihaela Cernea! Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată - avem cele mai „picante” declarații!

#Exclusiv Click!

Costin Craioveanu (46 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ada, femeia cu care s-a căsătorit foarte rapid, la începutul acestui an, în secret, și cu care are planuri mărețe de viitor. Contactat de Click!, fostul partener de viață al Mihaelei Cernea (44 de ani) ne-a dezvăluit că își dorește să devină din nou tătic.

După 21 de ani de relație dintre care 18 ani de căsătorie, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu alegeau să renunțe la povestea lor frumoasă de iubire. Anunțul a fost făcut anul trecut, de Mihaela, la începutul lunii martie, pe pagina sa de Facebook. Aceasta mărturisea că atât ea, cât și Costin au depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 din București și așteaptă separarea oficială. Chiar dacă au doi copii împreună, pe Leon, în vârstă de 17 ani și pe Leia, în vârstă de 14 ani, cei doi au ales să se despartă definitiv.

Așa că la începutul acestui an, Costin Craioveanu, ne-a șocat pe toți printr-o postare făcută pe contul său de Instagram, în care apărea alături de o domniță, de această dată brunetă. În mesajul postat de Costin pe pagina sa de Instagram, bărbatul le spunea fanilor că s-a recăsătorit și este foarte fericit în brațele actualei sale soții, Ada.

Citește și - Pictorul Costin Craioveanu, noi acuzații în divorțul de Mihaela Cernea: „Niște țărănoi de pe Sălăjean mi-au distrus familia”

„Soția mea este o răsfățată. Ne dorim de la anul acesta multă sănătate și noroc. Vrem să ne mărim familia, să avem vreo zece copii. Nu ai văzut cât este pensia alimentară? S-a făcut patru milioane de lei, deci la zece copii care ar urma să îi avem vom primi 4.000 de lei pe lună. Nu știu când o să apară bebelușul, acum cum o vrea Dumnezeu, El decide! Dar dacă este să vină repede noi îl așteptăm”, a declarat Costin Craioveanu pentru Click!

Costin Craioveanu, îndrăgostit lulea

Fostul soț al Mihaelei Cernea a avut doar cuvinte de laudă la adresa actualei sale soții, Ada, cu care speră să petreacă tot restul vieții împreună.

„Soția mea este o femeie serioasă, care mă iubește! Nu am spus că Mihaela este sau a fost neserioasă, eu m-am referit, atunci când m-ai întrebat doar la soția mea, nu la fosta, nu am făcut vreo comparație anume”, a conchis pentru Click!, Costin Craioveanu.

Click! spune

În momentul în care Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au ales să anunțe divorțul lor oficial, cei doi și-au lansat în spațiul public tot felul de acuzații, unul la adresa celuilalt. Artista declara în acele momente că fostul soț ar fi fost agresiv fizic cu ea, însă la scurt timp, a ieșit cu o altă declarație cum că nu este nimic adevărat. De asemenea, Costin Craioveanu a atacat-o indirect pe femeia cu care are doi copii și a dat de înțeles că Mihaela l-ar fi „tradus” cu un alt bărbat.

„Azi, 29 septembrie 2022 ....Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața…tot timpul voi avea grijă de ei”, era mesajul scris de Craioveanu, pe pagina sa de Instagram, după ce s-a aflat de separarea lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net