Cum alege fostul soț al Mihaelei Cernea să petreacă Sf. Valentin. Costin Craioveanu: «Mă simt o persoană îndrăgostită!»

Costin Craioveanu (47 de ani), fostul soț al Mihaelei Cernea (45 de ani), iubește ca un adolescent! Pictorul și-a refăcut viața, la începutul acestui an, alături de o altă domniță care se pare că îl completează din toate punctele de vedere și îl face fericit. Contactat de Click!, bărbatul ne-a dezvăluit că mâine, de Ziua Îndrăgostiților, cel mai probabil o să stea acasă în fața șevaletului unde o să picteze.

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au șocat pe toată lumea, anul trecut, după ce au anunțat că după 21 de ani de căsătorie divorțează chiar dacă au împreună doi copii: pe Leon (17 ani) și Leia (14 ani).

Separarea lor definitivă a reușit să îi schimbe rapid lui Costin obiectivele în viață, deoarece bărbatul a decis să își refacă viața. La începutul acestui an, chiar în prima zi din 2023, s-a recăsătorit cu “o fată credincioasă”, ne-a declarat el. Chiar dacă s-a iubit timp de două decenii cu Mihaela Cernea, artistul a reușit să o dea uitării pe femeia cu care are doi copii, la trei luni distanță de la divorț. El s-a "aruncat" rapid în brațele actualei sale soții, Ada, despre care nu își dorește să ofere prea multe detalii, chiar dacă este îndrăgostit până peste cap de ea.

“Mă simt o persoană îndrăgostită și împlinită în fiecare zi din viața mea. Nu aștept neapărat Ziua Îndrăgostiților să serbez cu soția mea această zi, pentru că nu bag în seamă. Prefer mai bine, ca de Sfântul Valentin, să pictez pentru că asta mă relaxează foarte mult. Nu vreau să dau mai multe detalii, deoarece nu îmi doresc să îmi afectez copiii. Dacă vreți să aflați mai multe despre tot ce se întâmplă, sunați-o pe «partea blondă» (n.r – Mihaela Cernea)”, a declarat, pentru Click!, Costin Craioveanu.

Mihaela Cernea, divorț cu “cântec”

Nimeni nu credea că între fosta componentă de la trupa Class și Costin Craioveanu ar exista probleme în paradis. Separarea lor definitivă a surprins pe toată lumea mai ales că cei doi și-au lansat și acuzații grave, unul la adresa celuilalt. Cântăreața susținea, în urmă cu câteva luni, că fostul ei partener de viață, ar fi fost violent cu ea, însă și-a retras ulterior afirmațiile defăimătoare la adresa lui. Nici Costin Craioveanu nu a stat cu mâinile în sân și a publicat un mesaj destul de sugestiv , pe contul său de Instagram, în care dădea de înțeles că Mihaela Cernea s-ar fi îndrăgostit de o altă persoană.

“Din când în când mai «bat» și mă apar de câte un țăran din Sălăjan, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta, că mi-au rupt-o în fața sălii. Doar voiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e cancan și vrăjeală”, a fost mesajul lui Costin.

Citeste si: Lovitură pentru Mihaela Cernea! Costin Craioveanu vrea să devină din nou tată - avem cele mai „picante” declarații!

Click! spune

Mihaela Cernea a avut un real succes profesional cu trupa Class, formație înființată în 1995. După ce echipa s-a destrămat, blondina a devenit femeie de afaceri. Ea și-a deschis recent două cluburi de noapte în Centrul Vechi. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net