Prințul Harry și soția sa, scandal uriaș! „Am găsit-o pe Meg pe podea. Plângea”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Se întâmplă şi la case mai mari! Dezvăluirile făcute de prinţul Harry (38 de ani) în cartea sa autobiografică „Spare” („Rezervă”) descriu şi primele certuri dintre el şi soţia sa şi ceilalţi membri ai Casei Regale a Marii Britanii. Pot părea nimicuri, şi poate chiar sunt, dar aceştia au fost „bulgării” care au stârnit avalanşa de neînţelegeri ce i-a determinat pe ducii de Sussex să-şi părăsească familia: alegerea bisericii pentru nuntă, rochiile domnişoarelor de onoare, vorbe interpretate greşit...

Harry și Meghan formează un cuplu  din vara lui 2016 și sunt căsătoriți din mai  2018
Harry și Meghan formează un cuplu din vara lui 2016 și sunt căsătoriți din mai 2018

Prima ceartă, moment decisiv pentru relaţie

La cinci luni de când s-au îndrăgostit, în decembrie 2016, Prinţul Harry şi Meghan au avut parte de prima ceartă semnificativă. El povesteşte cu lux de amănunte acel moment, în cartea sa autobiografică, lăsând să se înţeleagă că de vină a fost, în mare parte, felul în care fusese el crescut în sânul familiei regale.

„M-am răstit la ea (la Meghan, n.r.), i-am aruncat vorbe dure, pline de cruzime”, descrie prinţul cearta despre care spune că a debutat în bucătărie, în casa intitulată Nottingham Cottage, aflată pe terenul Palatului Kensington din Londra, unde au locuit o perioadă.

„Meg a ieşit din bucătărie şi a dispărut preţ de un sfert de oră. M-am dus după ea şi am găsit-o sus. Stătea în dormitor. Era calmă, dar mi-a zis pe un ton scăzut, liniştit, că n-o să mai accepte niciodată să-i vorbesc în felul ăsta. Am încuviinţat. (...) «Unde ai mai auzit tu vreodată un bărbat vorbindu-i astfel unei femei? Ai auzit adulţii din jurul tău vorbind aşa când erai mic?». Mi-am dres glasul şi am ferit privirea: «Da»”, povesteşte Harry, care mai adauă gă Meghan „nu era dispusă să tolereze un astfel de partener sau chiar un tată al copiilor ei” şi i-a recomandat să mai consulte şi alţi psihologi.

A cerut-o de nevastă în noiembrie 2017

Prinţul Harry aduce în cartea sa autobiografică un omagiu nu doar mamei sale, regretata Prinţesă Diana, ci şi soţiei, despre care menţionează în multe pasaje că a fost capabilă să facă foarte multe sacrificii de dragul iubirii lor. Aşa cum a fost şi renunţarea, după şapte sezoane de succes, la rolul din serialul „Costume”, dar închiderea site-ului personal şi sistarea activităţii din social media – toate acestea la presiunile făcute „la sugestia echipei de PR a Palatului”.

În data de 4 noiembrie 2017, la scurt timp după ce actriţa s-a mutat în Londra, în casa poreclită Nott Cott, în timp cea ea pregătea cina, el povesteşte cum şi-a luat inima în dinţi să o ceară de nevastă, dorind să recreeze o amintire foarte dragă lui din Africa.

„Am deschis o sticlă de şampanie, un dar foarte vechi pe care îl păstram pentru o ocazie specială, (...) am rugat-o pe Meg să-şi ia paharul şi să vină cu mine. (...) Am condus-o în grădină. Era o seară rece. Eram amândoi înfofoliţi în haine groase. (...) Aşezasem lumânări electrice în jurul păturii. Voiam să arate ca în Botswana, ca locul unde m-am gândit prima dată să o cer de soţie. Am îngenuncheată pe pătură, (...) cu ochii în lacrimi am scos inelul din buzunar şi i-am spus. Tremuram tot, iar inima îmi bătea zgomotos, iar vocea îmi era gâtuită, dar ea a înţeles ideea”. Ea a spus „Da” chiar înainte să vadă inelul şi cei doi, povesteşte prinţul, au început să râdă.

Harry a descris şi exact ceea ce a simţit atunci: „În lumea asta confuză, în viaţa asta plină de durere, noi străbătuserăm. Reuşiserăm să ne găsim unul pe celălalt”.

Harry a mai povestit şi că cererea în căsătorie a putut să o facă abia după ce a primit aprobarea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, care i-ar fi răspuns destul de vag, lăsându-l uşor nedumerit: „presupun că trebuie să spun da”. Inelul cu care a cerut-o a fost făcut pe comandă, la un bijutier, care a folosit diamante dintr-o brăţară pe care Harry o avea de la mama sa.

Cele mai multe dispute au avut loc în casa  Nottingham Cottage situată în incinta
Cele mai multe dispute au avut loc în casa Nottingham Cottage situată în incinta
Palatului  Kensington din Londra, unde au locuit Harry și  Meghan la începutul relației lor
Palatului Kensington din Londra, unde au locuit Harry și Meghan la începutul relației lor

Harry, acuzat de William că se grăbeşte să se însoare

Atitudinea bunicii sale cu privire la nunta sa cu Meghan l-a pus pe gânduri pe Harry, dar nu a fost foarte sigur cum să interpreteze acel episod. Însă reacţia obţinută de la fratele său mai mare, care ai-a spus că se mişcă „prea repede” şi că nunta aceasta este „prea devreme”, l-a necăjit foarte mult. Aşa cum l-a enervat că de cele mai multe ori acesta nu îi spunea pe nume iubitei sale, ci o numea „actriţă americană”, care, spune Harry, în rostirea lui William părea ca şi cum ar fi spus „infractor condamnat”.

Negocierile pentru nuntă au încins spiritele

Din cele povestite de prinţul Harry în cartea sa reiese că tot ce a urmat acestei cereri în căsătorie a fost un lung şir de discuţii în contradictoriu sau adevărate certuri între el sau ei doi şi membrii familiei regale.

Prima dispută uriaşă a fost legată de locul unde avea loc să fie nunta. Ei şi-ar fi dorit, spune Harry, să se căsătorească în cadrul unei ceremonii „în picioarele goale în Botswana”, dar conştienţi fiind că trebuie să facă totul ca la carte potrivit rigorilor casei regale ar fi optat pentru celebra catedrală Westminster Abbey.

La aflarea veştii, fratele mai mare, Willy, l-ar fi refuzat, invocând că acel loc nu este potrivit, având în vedere că şi el şi Kate au făcut nunta acolo. Iar prinţul Harry lasă de înţeles că locul indicat de acesta, Tetbury, capela de lângă Highrove, ar fi fost o jignire. În cele din urmă ceremonia a avut loc la data impusă, 19 mai 2018, la capela St. George de la Castelul Windsor. 

Rivalitatea dintre Meghan şi Kate, iscată din cauza unor rochii

Harry și Meghan spun că au avut neînțelegeri  cu prințul moștenitor William și soția acestuia,Kate
Harry și Meghan spun că au avut neînțelegeri cu prințul moștenitor William și soția acestuia,Kate

Prima mare ceartă dintre Meghan şi Kate pare să fi fost de la croiala rochiilor pentru domnişoarele de onoare, pe motiv că acestea nu se potriveau cu Charlotte (fiica pe care Kate o are cu Prinţul moştenitor William). Kate i-ar fi solicitat chiar cu patru zile înainte de nuntă lui Meghan să schimbe multe detalii, iar ea a refuzat, mai ales că era foarte stresată în acea perioadă din cauza scandalurilor iscate în presă de dezvăluirile făcute de tatăl său.

„La scurtă vreme de la această conversaţie, am ajuns acasă şi am găsit-o pe Meg pe podea. Plângea. (...) Emoţiile erau la cote maxime”, povesteşte Harry.

Tot el spune că la acea vreme nu şi-a dat seama cât de profunde sunt divergenţele, căci Kate a venit a doua zi cu un buchet de flori la Meghan şi şi-a cerut iertare...

Kate a păstrat mereu distanţa?

La un moment dat, Meghan i-ar fi spus cumnatei sale că suferă de „creierul de bebeluş”, expresie folosită de americani pentru a desemna anumite tulburări emoţionale pe care le au femeile după ce nasc.

A fost extrem de afectată din cauza asta, aşa că soţia prinţului William i-a reproşat, arătând cu degetul în semn de ia aminte: „Nu eram suficient de apropiate să vorbim despre hormonii mei. E nepoliticos, aşa ceva nu se face”. „Te rog frumos să nu mă mai ameninţi”, i-ar fi răspuns Meghan. Şi acestea aveau să fie doar primele neînâelegeri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net