Moment special în viața Laurei Cosoi: „A fost veselie mare în curtea noastră”

Ultima actualizare:

Laura Cosoi (41 de ani) și-a serbat ieri fiica mijlocie, pe Vera Maria, care a împlinit 3 ani, petrecerea continuând și azi pentru ziua de nume a micuței. Mama a trei fete, Laura Cosoi se simte binecuvântată. În casa ei este o continuă veselie și chicoteală.

Vera abia aștepta să fie sărbătorită alături de surorile ei, Rita (5 ani) și Lara (1 an), dar și de invitații săi.

Adela Popescu și Ada Condeescu, bunele prietene și colege din filmul “Retreat Vama Veche” ale Laurei Cosoi, nu puteau să lipsească de la party, alături de soții și copiii lor. A fost o veselie totală și sărbătorită nu și-a mai încăput în piele de fericire.

 „A fost veselie mare în curtea noastră ieri, când am organizat o petrecere, incognito, în cinstea Verei. Și-a dorit atât de mult o petrecere de ziua ei, că efectiv nu am putut să îi refuzăm această bucurie. Deși suntem în tranzit în București, am reușit să ne adunăm și să îi îndeplinim micuței marea dorința.

Și a fost cu fericire, prieteni, tort cu “leuță aurie”, baloane și multă, dar multă bucurie. Vera a fost atât de fericită că a avut această petrecere că nici măcar nu a interesat-o să își deschidă cadourile. Mâine este ziua ei de naștere, de Sfânta Maria. Ce binecuvântare pentru noi că, în așa zi mare de sărbătoare, să vină în lumea noastră, copilul mult iubit, Vera Maria”, a notat Laura Cosoi, fericită, pe social media.

Actrița a avut o vară plină. A muncit, s-a plimbat, a mers în vacanțe, s-a distrat la festivaluri și încă mai are multe de făcut. 

Cea mai recentă vacanță a Laurei Cosoi a fost cu familia în Franța, la St.Tropez, acolo unde au poposit cu toții în Prairies de la Mer, și mezinele familiei, Rita, Vera și Lara au făcut baie în  mare și au explorat locuința de vacanță, pe care vedeta a denumit-o precum  „un container cool, cu un preview interesant…

După Franța, Laura Cosoi și familia ei au fost câteva zile la ultra all inclusive în Bulgaria. Cea mai lungă vacanță a actriței a fost la începutul acestui an, în luna ianuarie, de o lună, în Vietnam, alături de soțul său, omul de afaceri Cosmin Curticăpean și cele trei fetițe ale lor, culminând și cu Bali. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net