Smiley și Gina au decis să-și „ascundă” fetița, dar au expus-o din nou pe rețelele sociale. Cât de mare a crescut Josephine

Înainte de a spune marele DA, Smiley (40 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) au explicat de ce evită să-și expună fetița, pe micuța Josephine, pe rețelele de socializare. Gina a publicat în trecut, din greșeală, o poză cu chipul micuței, însă a șters imediat imaginea, cerând și presei să blureze chipul fetiței. Dar iată că, recent, după ce au declarat că nu o vor afișa pe fiica lor în mediul online, cuplul a publicat un videoclip pe Instagram, unde apare și Josephine.

Smiley și Gina și-au expus din nou fetița pe rețelele sociale / Foto: Arhiva Click!
Smiley și Gina și-au expus din nou fetița pe rețelele sociale / Foto: Arhiva Click!

În trecut, Smiley și Gina Pistol declarau că aleg să nu își expună fetița, Josephine, pe rețelele de socializare. Cu prilejul unui video publicat pe YouTube, în care au dat vestea cea mare că se vor căsători, cei doi au explicat și motivul pentru care nu vor ca micuța să apară în mediul online.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!”, declara Smiley.

Cei doi au publicat imagini și videoclipuri cu micuța Josephine

Astfel că cei doi aleseseră să nu publice imagini cu chipul fiicei lor. Mai mult decât atât, spuneau că pe viitor nu vor mai publica deloc poze cu fiica lor, nici măcar cu spatele. „Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”, preciza cântărețul.

Dar iată că, recent, pe Instagram, pe paginile personale ale celor doi, au apărut mai multe videoclipuri din vacanță și imagini cu micuța Josephine. Chiar în urmă cu o zi, Gina Pistol a publicat o imagine cu fiica ei. Într-adevăr, se pare că cei doi tot nu vor să-i arate chipul fetiței. Dar, spre fericirea fanilor și urmăritorilor, aceștia se pot bucura pentru idolii lor și de pozele în care o arată pe Josephine cu spatele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net