Cât de implicat e Smiley în creșterea micuței Josephine? Gina Pistol l-a dat de gol: „Plus că...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (40 de ani) s-au căsătorit vara aceasta după șapte ani de relație! Cei doi își trăiesc povestea frumoasă de iubire departe de ochii curioșilor. Pentru că au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt cei doi au ales să își sudeze și mai mult relația. Astfel, în urmă cu doi ani și jumătate vedeta de la Antena 1 aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care au botezat-o cu numele de Josephine.

Smiley, un tătic model!

Mândră din cale afară de ce soț familist și muncitor are dar și ce fetiță au împreună, Gina Pistol a filmat, în urmă cu puțin timp, un moment emoționant când tăticul – Smiley îi citea, în pat, la aceas de seară, o poveste fiicei sale.

Contactată de Click!, Gina Pistol ne-a mărturisit ce femeie împlinită și fericită se simte de când se iubește cu Smiley.

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povesti seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi da și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

Click! spune

Puțini știu că Smiley și-a dorit să facă parte din trupa Akcent, însă acest vis nu s-a împlinit. A ajuns în trupa „Simplu” datorită lui CRBL, o trupă de dansatori underground care au devenit foarte iubiţi de public. În acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte în prezent ca nume de scenă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net