Gina Pistol, mesaj controversat. Ce a transmis soția lui Smiley, la doar câteva luni de la nuntă: „Ai putea să te iubești mai mult”

În urmă cu doar câteva luni,  vedeta de televiziune și faimosul cântăreț și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut o nuntă de-a dreptul splendidă, care a cucerit până și inimile celor de acasă. Desigur, în viață nu totul e roz, iar postarea Ginei Pistol din social media ne poate face pe mulți să reflectăm la acest lucru. 

Gina Pistol și Smiley / foto: Click!
Gina Pistol și Smiley / foto: Click!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul  românesc. Sunt părinții unei fetițe minunate și se bucură de fiecare moment important din viața lor.

Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fanii Ginei Pistol

Vedeta traversează cea mai fumoasă și mai înfloritoare perioadă din viața ei, motiv pentru care are grijă să nu uite de adevăratele preocupări în viață.

Recent, pe contul de socializare al acesteia, admiratorii au fost luați prin surprindere de un mesaj motivațional, care ne îndeamnă să petrecem cât mai mult timp cu cei dragi inimilor noastre.

„75 de ani! Atât o să ajungi să ai, dacă ești norocos! 75 de ani, 75 de ierni, 75 de primăveri, 75 de veri, 75 de toamne.

Dacă te gândești, nu este foarte mult timp, așa că nu-l irosi! Ieși din această cursă a vieții și uită complet de lucrurile superficiale, care îți preocupă toată existența și întoarce-te acum la ceea ce este, de fapt, important.

Nu spun să lași totul la voia întâmplării, spun că tu poți să devii un explorator, ai putea să te iubești mai mult, ai putea să profiți de niște oportunități, ai putea să trăiești mai mult, să petreci mai mult timp cu familia ta, ai putea să te conectezi cu acea parte a ta care se bucură și nu care se teme”, a fost mesajul transmis de soția lui Smiley. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net