Gina Pistol, schimbare colosală de look! Cine o vede, n-o mai recunoaște. Cum arată acum

Ultima actualizare:

În plin sezon al verii, Gina Pistol s-a numărat printre vedetele care au ales să facă schimbări radicale de look. Soția lui Smiley a ales să renunțe la părul lung și să facă o vizită la salonul de înfrumusețare, pentru a se lăsa pe mâna celor mai buni specialiști. Vedeta a decis să-și scurteze părul și să-i reîmprospăteze culoarea. 

Gina Pistol a revenit la o tunsoare mai veche
Gina Pistol a revenit la o tunsoare mai veche

Gina Pistol face parte din topul celor mai frumoase și mai îndrăgite vedete din România. Mereu împărtășește cu fanii din social media trucuri de înfrumusețare și le ține pe doamne și domnișoare la curent cu fiecare schimbare în materie de look. Vara aceasta, a sosit momentul ca Gina Pistol să revină la vechea sa tunsoare - bob scurt. 

Gina Pistol a revenit la un look vechi 

Așa cum deja ne-a obișnuit, frumoasa vedetă de televiziune este omul schimbărilor.  Soția lui Smiley a decis să renunțe la părul lung și să se tundă, din nou, scurt, revenind la tunsoarea cu care ne-a obișnuit de ani de zile. 

Noul look al Ginei Pistol
Noul look al Ginei Pistol

Gina Pistol, despre operațiile estetice 

Deși a fost înzestrată cu trăsături frumoase, Gina Pistol a considerat că este nevoie de o mică intervenție la nivelul ochilor. Este vorba despre o pleoapă pe care o avea lăsată, fapt care nu o deranja doar estetic, ci și vizual, fiindu-i acoperit colțul ochiului. 

„Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, declara, Gina Pistol, acum mai bine de trei ani de zile, potrivit informațiilor apărute în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net