Ce meserie are la bază, de fapt, Gina Pistol? „Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la ...”

Gina Pistol (42 de ani) este una dintre vedetele care știe foarte bine ce înseamnă munca. Este cunoscută de toată lumea ca fiind prezentatoare de televiziune, însă, puțini știu ce meserie are la bază, de fapt, vedeta, și care au fost primele ei locuri de muncă. Deși acum se bucură de succes și popularitate, Gina s-a pregătit pentru o altă profesie. 

Ce meserie are la bază, de fapt, Gina Pistol? / Foto: Arhiva Click!
Ce meserie are la bază, de fapt, Gina Pistol? / Foto: Arhiva Click!

Gina Pistol (42 de ani) este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România. Iubita lui Smiley (39 de ani) se bucură de o carieră de succes în televiziune, însă, în copilărie, visa să urmeze altă profesie. Puțini știu ce meserie are la bază, de fapt, vedeta, și care au fost primele ei locuri de muncă.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”, prezentatoare TV a făcut dezvăluiri despre trecutul ei. Născută într-o familia cu posibilități financiare reduse, vedeta a fost nevoită să ia contact cu piața muncii de la o vârstă foarte fragedă. Iată ce meserie are la bază, de fapt, Gina Pistol.

Ce meserie are la bază, de fapt, Gina Pistol

Am terminat Școala de Arte și Meserii. Eu sunt de meserie optician. Atunci când eram mică, mama s-a gândit să fac o meserie să fac bani. Veneai la mine cu rețeta și pe vremuri când făceam eu practică, șlefuiam lentila. Știam să tai frumos lentila, să o șlefuiesc. Știam lentile concave, convexe. Doar că n-am mai făcut. Nu mă văd făcând asta (...) 

Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-am angajat că operator xerox. Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului „Lucruri simple”.

Totodată, în cadrul podcatului, Horia Brenciu a aminitit că, în anul 2009, Gina Pistol a fost desemnată cea mai sexy femeie din România. Aceea a fost rampa ei de lansare. Odată prezentă în paginile revistei pentru bărbați, vedeta a devenit din ce în ce mai cunoscută și a atras atenția multora.

Cred că le-a plăcut că eram prezentabilă și că vorbeam frumos. Aveam un prieten fotoreporter care mi-a spus despre un casting. Eu eram cu părul prins, mă gândeam că n-am ce să caut printre dive. A fost o prezentare să spui ceva despre tine și o defilare în costum de baie. Eram o fată simplă după vorbă și se pare că am plăcut”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net