Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate și mai sudate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doar câteva luni și nunta lor a fost urmărită de o întreagă țară. Totuși, nu totul a fost roz în povestea lor de dragoste, căci au existat momente în care îndrăgita prezentatoare de televiziune s-a gândit să ia o pauză în relație.

Ce probleme au avut cei doi la începutul relației / foto: Social media
Ce probleme au avut cei doi la începutul relației / foto: Social media

Cei doi artiști simt că și-au găsit sufletul pereche unul în brațele celuilalt. Din iubirea lor a rezultat micuța Josephine, în vârstă de doar doi anișori.

Gina Pistol: „Trebuie să ai multă răbdare cu Andrei”

Acum ceva timp, într-un clip video pe TikTok, Gina și Smiley au vorbit despre începutul relației lor, dar și despre momentul în care frumoasa blondină s-a gândit să se separe de cântăreț, din cauza faptului că programul ocupat îl ținea mult timp departe de casă,

 „Smiley: Nu știu cum m-a ales Gina pe mine, dar să spună ea.

Gina Pistol: Eu pur și simplu am simțit. Pur și simplu am simțit că el o să fie. Relația noastră nu a fost o relație… adică a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu trebuia mereu să știu care este următorul pas ca să îmi ofere mie un confort emoțional, să zic așa. În relația cu Andrei a trebuit să lucrez și eu la asta, cum și el a trebuit să lucreze la anumite părți ale lui. Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început.

Smiley: Încă învață.

Gina Pistol: Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună.

Smiley: E mai impulsivă.”, povesteau cei doi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net