Octavia Geamănu, atac la adresa lui Smiley. Incredibil ce a avut de spus despre soțul Ginei Pistol

Ultima actualizare:

Octavia Geamănu a stârnit controverse pe rețelele de socializare, după ce a ironizat vestimentația lui Smiley în timpul unui concert recent. Artistul a urcat pe scenă purtând un tricou roz și pantaloni largi, iar reacția fostei prezentatoare de la Antena 1 a adus cu sine un val de critici din partea fanilor artistului.

Octavia Geamănu i-a criticat vestimentația lui Smiley. / Foto: Click.
Octavia Geamănu i-a criticat vestimentația lui Smiley. / Foto: Click.

Într-un video postat de un utilizator și distribuit ulterior de Octavia Geamănu pe Facebook, Smiley apare în timp ce interpretează melodia „Rita”, în colaborare cu Connect-R. Cu toate că piesa a fost bine primită de public, atenția s-a îndreptat către vestimentația neconvențională a artistului. Smiley a purtat un tricou de culoare roz aprinsă și o pereche de pantaloni negri extrem de largi, care au stârnit comentarii în mediul online.

Reacția Octaviei Geamănu

Reacția lui Octavia Geamănu nu a fost una pozitivă. Ea a distribuit videoclipul împreună cu comentariul unui internaut care îl ironiza pe Smiley: „Haideți s-o aplaudăm! O cheamă «Smiley»”, a fost mesajul dur al acestuia. Fosta prezentatoare a adăugat o simplă „Bună dimineața” în dreptul postării, iar asta a declanșat un val de critici din partea fanilor artistului.

„Sorry! N-am cum sa trec cu vederea! E prea de tot!”, a răspuns Octavia Geamănu unui internaut

Criticile au venit din partea fanilor care au considerat că Octavia Geamănu nu ar trebui să judece pe cineva după stilul vestimentar și că reacția ei a fost nepotrivită. „Nu-i frumos! Te uiți în curtea vecinului? Sau asta e tema unui nou podcast? Mai bine postează numai cu tine și cu podcastul tău… E mai liniște și mai bine așa! Te urmăresc, dar dacă începi și tu cu postări din astea, despre x și y de la noi sau de afară… Hai, succes în continuare!”, a scris o persoană în comentarii.

A fost concediată de la Antena 1 în urmă cu câteva luni

Este important de menționat că în urmă cu câteva luni, Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, unde lucra de 18 ani. Ea a fost înlocuită la Observatorul de weekend de către Irina Ursu, iar procesul său cu postul de televiziune continuă în instanță.

Este vital să fim conștienți că judecarea cu severitate a altor persoane, inclusiv a unor figuri publice, în funcție de modul lor de îmbrăcare, poate duce la perpetuarea unor stereotipuri și prejudecăți, iar toleranța și înțelegerea ar trebui să prevaleze în orice situație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net