Ce somație a primit Octavia Geamănu! A luat sau nu amendă vedeta TV? „Testez horoscopul să văd dacă am protecție divină!”

#Exclusiv Click!

Una caldă și una rece pentru Octavia Geamănu (38 ani)! Fosta prezentatoare a Observatorului de weekend și-a lansat podcastul „Gânduri bune”, care funcționează de minune, îmbinând astfel job-ul care îi place cu meseria de mămică.

După filmări, Octavia Geamănu are timp să iasă cu băiețelul ei de 6 ani, Andrei, în parc, și să își mai rezolve din treburi. În cursul zilei de ieri, în timp ce era în zona Pipera, vedeta și soția lui Marian Ionescu de la Direcția 5 a primit însă și o somație pentru că...ar fi parcat neregulamentar.

Doamne, dacă ați știi ce mi s-a întâmplat! Știți ce e asta? E o somație! Fir-ar să fie de somație! Treaba stă așa! Cu un ochi râd cu unul plâng! Mai devreme am făcut o captură din podcastul „Gânduri bune" pe care o să îl vedeți în seara asta, de la ora 19.00, cu astrologul Nicoleta Ghiriș și vă spuneam acolo că, înainte de a lua o decizie în luna iunie, urmăriți acest podcast din seara asta pentru că sunt niște informații destul de interesante și e bine să știți. Și acum vine bomboana de pe tort. Urc în mașină și găsesc această somație pe bord, somație că am staționat ilegal pe Bulevardul Pipera. În fine, nu am încurcat pe nimeni, am stat 5 minute… am staționat ilegal, nu e ca și cum  ai avea vreun loc de parcare pe Bulevardul Pipera cât e el de lung, nu există așa ceva și doi, nu am încurcat pe nimeni, dar, mă rog, am staționat pe trotuar, deci nu pe bulevard pe avarii. În fine! Sunt nervoasă acuma! Urăsc să primesc amenzi. E a doua amendă pe care o primesc în viața mea!", a povestit Octavia Geamănu pe Instagram.

Horoscopul o anunță că pierde bani

Se pare că luna iunie nu va fi așa de bună, din punct de vedere financiar, pentru Octavia Geamănu, cel puțin așa reiese din zodiacul său.

Treaba e așa! Nicoleta mi-a spus ieri: „Octavia, tu ești în zodiacul chinezesc câine. Luna iunie e pagubă pentru tine. Deci o să pierzi la bani, ai mare grijă! Mai bine du-te într-o vacanță și știi măcar că i-ai cheltuit de bună voie și nesilită de nimeni! Deci, câinii pierd bani! Ia uitați cu ce m-am trezit eu: somație! Pierd bani, pierd bani!”, a mai completat vedeta.

Contactată de ziarul Click!, pentru a afla dacă a primit sau nu amendă și la ce sumă se ridică aceasta, Octavia Gemanu ne-a declarat:

Acum mă duceam la poliție! La horoscop a zis că am parte de protecție divină! Testez horoscopul, să văd dacă e adevărat sau nu, dacă am parte de protecție divină. Doar că văd că e deschis de la 12.00. Până acum, am zis că a fost adevărat ce scrie la horoscop, că mi-a zis că pierd bani aiurea, acum vreau să văd dacă îmi iau amendă sau nu, sau doar avertisment!”, ne-a mărturisit Octavia Geamănu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net