Octavia Geamănu se întoarce! Este vestea pe care toți fanii prezentatoarei o așteptau, după concedierea din Antenă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Octavia Geamănu (38 ani) anunța la începutul lunii martie că a fost concediată de Antena 1, cu care este încă în proces și despre care spune că va continua.

De atunci și până acum, frumoasa prezentatoare TV nu a stat deloc degeaba. Și-a adunat gândurile într-o carte la care scrie de zor și a finalizat proiectul pentru podcastul pe care îl va lansa chiar vineri, la ora 12.00, pe canalul său de Youtube. Amândouă, atât podcastul cât și cartea se vor numi la fel, “Gânduri bune”.

Octavia Geamănu a dat vestea cea mare: își lansează podcast!

Octavia Geamănu a povestit, în exclusivitate pentru Click!, de unde a pornit ideea acestui podcast.

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat. Am clipuri pe Facebook care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață.  Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional”, a început să mărturisească vedeta TV.    

S-a apucat să scrie o carte încă din luna decembrie

Octavia Geamănu e fericită că face ceea ce îi place și se bucură că proiectul ei de suflet a prins contur.

„Așa se face că după două săptămâni de “concediu” în care am trăit viața din plin, vorba vine (râde), am simțit că e momentul să am totuși o activitate concretă. Începusem să scriu o carte din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac. Cartea se numește “Gânduri bune” căci fix asta conține. Toate cuvintele care-mi curg prin degete ajung în fraze care au morală, care transmit încredere, optimism, care sunt terapeutice așa cum mi-a spus cineva de la o editură, o persoană care a citit o parte din ce am scris. Dar revenind la podcast. De curând, într-una din zile am înregistrat un clip în care vorbeam despre temeri, despre frică ce ne împiedică să evoluăm, despre cât rău ne face acest sentiment atunci când el nu apare ca o reacție de apărare împotriva unui pericol. Avea vreo 28 de minute. Am zis că nu se poate să postez așa ceva pe Facebook unde totul trebuie să fie scurt. Așa că de aici la Youtube a fost doar un pas”, a mai spus Octavia care ne-a dezvăluit cum a apărut ideea ei de podcast.

Îi place să vorbească și să povestească

Pentru că e pasionată de vorbit și povestit, aceasta a fost cea mai bună idee!

„De la postări despre diverse situații din viață mi-am dat seama că mie asta îmi place să fac. Să vorbesc mult și nu neapărat singură. Așa că dacă tot cunosc mulți oameni faini care au informații ce ne pot ajuta să ne îmbunătățim stilul de viață, să evoluăm, să ne dezvoltăm într-o direcție frumoasă a vieții, de ce să nu îmi fac o emisiune a mea? Podcast cum i se spune pe YouTube. O săptămână mi-a luat să pun totul la punct. Totul s-a așezat cu viteză, perfect. Când e scris să fie, e. Când nu e, poți sta și în cap, că nu e. Uneori traversăm perioade lungi de blocaje în care parcă nimic nu se leagă și-apoi vine o zi când totul curge de la sine. La mine n-avea ce să se lege până acum căci eu am fost într-un nod profesional din care am ieșit când a fost scris să ies. Sunt situații în care ne scriem singuri destinul dar nici atunci n-o facem fără voia Lui. Cel puțin eu așa simt. Așa că merg înainte cu gânduri bune, cu încredere că cei care mi-au fost alături în tot acest timp îmi vor fi și de acum înainte în on-line”, a mai completat Octavia Geamănu, soția  lui Marian Ionescu de la Direcția 5.

Vrea o pauză de TV

După experiența trăită în ultimul timp, Octavia Geamănu nu se grăbește să reapară la un alt post TV dar nici nu exclude posibilitatea. Este însă mulțumită și liniștită că lucrează la propriul podcast, în montajul căruia se și implică, și că urmează numai lucruri frumoase pentru ea.

„Dacă mă întrebi de tv… Încă mai vreau pauză. Momentan acest podcast “Gânduri bune” îmi ocupă mare parte din timpul pe care îl am când nu e Andrei acasă. Și-acum când vorbesc cu tine sunt la montaj. Și fac cu multă bucurie ceva ce îmi place. E mare lucru să fii cine ești, să poți face ceea ce îți dorești. Dar cine știe cu ce vine mâine? Important e să avem gânduri bune”, ne-a mai spus, în încheiere, fosta prezentatoare TV a Observatorul de la ora 19.00 din weekend.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net