Ce a făcut Octavia Geamănu în prima zi de când este șomeră, după ce a fost concediată de Antena 1! „Îmi era dor să...”

#Exclusiv Click!

Marți, 7 martie, Octavia Geamănu (38 de ani) anunța că a fost concediată de Antena 1, cu care este încă în proces, deși au trecut nouă luni de la începerea neînțelegerilor. În tot acest timp, fosta știristă de la Observator spera că își va putea relua activitatea la pupitrul buletinului informativ de weekend, dar iată că lucrurile au luat o cu totul altă turnură. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Octavia în oraș, chiar în prima zi de când este șomeră, și am obținut și declarații în exclusivitate de la ea.

„Deși concedierea produsă azi are motivație disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos, drept răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă etc. Partea bună e că odată cu această concediere am ieșit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu și în destin, în avocații mei de notă zece”, povestea Octavia Geamănu, acum două zile, pe rețelele sociale. 

Procesele merg mai departe, pentru că eu am crezut de la început în dreptate și asta cred și acum. Vă țin la curent, pare interesant de urmărit subiectul“, a mai completat soția lui Marian Ionescu de la Direcția 5. Mulți s-au întrebat ce va face Octavia Geamănu după ce nu va mai apărea „pe sticlă”, dar iată că răspunsul a venit tot din partea ei: „Ce voi face? Îmi concentrez energia exact în direcția în care știu că vreau să merg. Partea bună e că mereu am știut ce vreau, așa cum mereu am știut ce nu vreau”. Și dacă tot este liberă de contract, cum a spus ea, viața merge înainte pentru fosta știristă de la Observator, care a mărturisit că se bucură din plin de libertate. 

După ce a publicat pe rețelele sociale vestea concedierii sale, Octavia Geamanu și-a văzut liniștită de programul său. Fotoreporterii Click! au surprins-o în timp ce se afla la o cafenea de fițe din oraș. Era la fel de cochetă cum ne-a obișnuit, pe tocuri, alături de mama sa, după cum ne-a și mărturisit. 

Octavia Geamănu: „Familia a fost, este și va fi punctul meu de echilibru în Univers”

Octavia Geamănu este măritată cu Marian Ionescu, iar cei doi au un băiat, Andrei / colaj: Click!
Octavia Geamănu este măritată cu Marian Ionescu, iar cei doi au un băiat, Andrei / colaj: Click!

„Carevasăzică e adevărat că nu scapi de ochii paparazzilor, dacă mergi la o cafenea în Dorobanți”, a spus Octavia, râzând. „Acesta e motivul pentru care până acum nu am mers niciodată în acea zonă la masă. Părea safe acum două zile, dar... Am stat cu mama atât de mult în trafic, încă ne-a scăzut glicemia. Ne-am oprit în primul loc fain aflat pe traseul nostru și am mâncat împreună”, a mai spus Octavia.

Părea abătută și foarte preocupată de ce avea de discutat cu cea care i-a dat viață, dar mai mult ca sigur se consideră norocoasă că are alături toți oamenii dragi, într-un moment nu foarte plăcut din punct de vedere profesional. „Cum părinții mei locuiesc la Târgu Jiu, atunci când vin la mine vreau să îmi petrec fiecare moment cu ei. Familia a fost, este și va fi punctul meu de echilibru în Univers. Mă simt foarte norocoasă să am părinții pe care îi am. Îmi era dor să am timp pentru viață. Dacă tot mi-a fost dat acum acest timp liber, vreau să mă bucur de el o vreme, să fac ceea ce îmi doream să fac, dar eram adeseori deturnată de la îndeplinirea planului. Cum s-ar zice vă pregătesc ceva. Era să zic «rămâneți aproape» , dar mi-e că-mi spune societatea cu care sunt în proces că n-am voie să mai folosesc expresia asta”, a mai spus Octavia Geamănu, făcând oarecum haz de necaz.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți din 2015, iar din noiembrie 2016 sunt părinții unui băiețel, Andrei (6 ani șli 4 luni).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net