Octavia Geamănu, concediată de la Antenă! Cum a reacționat fosta prezentatoare a Observatorului! „S-a încheiat coșmarul ultimelor 9 luni!”

Ultima actualizare:

Coșmarul Octaviei Geamănu (38 ani) pare să fi luat sfârșit. Vedeta a anunțat că a fost concediată  de Antena 1, cu care este încă în proces și despre care spune că va continua.

Octavia Geamănu s-a întors pe 3 ianuarie la muncă, chiar dacă a fost scoasă de pe post și nu mai prezenta Observatorul de la ora 19.00 din weekend încă din luna iunie 2022. Soția lui Marian Ionescu de la Direcția 5 și-a dat în judecată angajatorul, intrând într-un prelungit concediu de odihnă de câteva luni. S-a întors la job în speranța că lucrurile se vor rezolva și vor intra pe un făgaș normal și aștepta să vadă sau să găsească o rezolvare. Chiar ea a anunțat pe rețelele de socializare că a luat sfârșit ce a trăit în ultimele 9 luni și a fost concediată. Cumva consideră că s-a eliberat, pentru că la un moment dat povestea chiar pentru Click! faptul că merge la serviciu și este nevoită să stea la program timp de 8 ore pe zi, de luni până vineri, lucru care până acum nu s-a mai întâmplat, dar își dorește să respecte regulile și totul să se termine în curând, pe cale amiabilă. Se pare că s-a terminat, dar nu chiar așa cum și-ar fi dorit Octavia!

Pe vremuri, când vedeam cum își iau “La revedere” unii dintre colegi, într-un firesc profesional devenit obișnuință, de la pupitrul Observatorului, predând ștafeta celui care urma, anunțându-și fiecare planurile, nu mă gândeam la cum voi face eu, dar nici că voi fi în situația asta. Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru. Mă mai întreabă lumea: “Și ce-ai învățat din asta?”. Răspunsul e: nimic. Aș face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toți acești ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt. Căci așa cum mi s-a spus întotdeauna, fără excepție, am fost impecabilă și nimeni nu a avut ce să-mi reproșeze”, a scris luni seară, pe rețelele sociale, fosta prezentatoarea a Observatorului.

Octavia Geamănu a privit concedierea ca o cireașă de pe un “tort grețos”

„Deși concedierea produsă azi are motivație disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos, drept  răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă, etc. Partea bună e că odată cu această concediere am ieșit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu și în destin, în avocații mei de nota zece de la Man & Paraschiv și în instanță, desigur, că așa-i uneori în viață.

Procesele merg mai departe pentru că eu am crezut de la început în dreptate și asta cred și acum. Vă țin la curent, pare interesant de urmărit “subiectul”.  Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mi-ați fost alături în acești 18 ani minunați și mai ales în ultimile 9 luni. Vă simt aproape. Ce voi face? Îmi concentrez energia exact în direcția în care știu că vreau să merg. Partea bună e că mereu am știut ce vreau, așa cum mereu am știut ce nu vreau. Le mulțumesc enorm acelor colegi care mi-au fost aproape până în ultima zi petrecută în Antenă și oamenilor care au crezut în mine în timpul acestei călătorii extraordinare. Cu dragoste vă trimit gânduri bune!”, a ținut să precizeze Octavia Geamănu.

A declarat pentru Click! că nu va renunța

Vedeta și-a propus să nu renunțe până când nu își va găsi dreptatea.

„Eu nu renunț! Eu mi-am făcut toate calculele și e o decizie pe care nu o regret, absolut deloc! Am și timp și am și nervi și răbdare să închei ca la carte acest capitol și ulterior să îmi continui existența și drumul profesional acolo unde e să fie…”, a mai spus pentru Click! prezentatoarea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net