Octavia Geamănu, mesaj dur la adresa Observator: «să fiu și eu mai…puțin corectă»

A trecut o perioadă destul de mare de la plecarea Octaviei Geamănu de la Observator și înlocuirea cu Irina Ursu, care a venit de la postul de televiziune Aleph. Fosta vedetă de la Antena 1 a oferit, după multă vreme, o reacție la cele întâmplate.

Mesajul țintit a fost postat pe pagina de Facebook a vedetei, căci schimbarea de la pupitrul de știri o face să devină din ce în ce mai melancolică.

Octavia Geamănu, mesaj cu subînțeles

După 20 de ani pe care i-a petrecut în trustul de presă Intact, Octavia Geamănu a fost înlocuită cu o jurnalistă din noua generație, care a venit de la Aleph TV, un post de televiziune deținut de către Adrian Sârbu. 

Vezi și: Cât a câştigat Octavia Geamănu la Antena1

Vedeta a postat un mesaj dureros pe Facebook, unde aceasta arată că, de fapt, nu a trecut foarte ușor peste despărțirea de trustul de presă Intact. 

Aceasta și-a început povestea cu minunata vârstă de 18 ani, când de-abia se angajase la Antena 1 și muncea foarte mult să demonstreze că merită să evolueze profesional, dar și că merită un salariu mult mai mare. 

Citește și: Octavia Geamănu, despre relaţia cu Marian Ionescu: „N-aveam nevoie de o pandemie ca să ne descoperim”

Octavia Geamănu și-a dedicat o bună parte din timp meseriei pe care o practica, atât de mult timp încât alegea, uneori, să-și neglijeze părinții și prietenii, deoarece nu mai avea destulă energie încât să vorbească și cu aceștia. 

„Acum vreo 18 ani, pe vremea când mă angajasem la Antena 1 și munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez d.p.d.v. profesional, că merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, într-atât de obosită încât nu mai aveam energie nici măcar să vorbesc cu părinții la telefon atunci când mă sunau. 

Nu se punea problema să mai vorbesc cu prietenii, ori să ne întâlnim măcar de sărbători, pentru că eu munceam tot timpul. Și-mi amintesc o zi de-atunci, pe când așteptam autobuzul 331 în stație la Aviatorilor, într-o zi tare ploioasă, că m-a sunat mama și am certat-o pentru că nu m-a educat să fiu și eu mai…puțin corectă, să pot să aleg drumul mai ușor.”, a postat Octavia Geamănu.

Nici acum, după o lună de la schimbarea Octaviei Geamănu cu Irina Ursu, Antena 1 nu a oferit explicații suplimentare cu privire la înlocuirea fostei vedete.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net