Octavia Geamănu, detalii dureroase: «Pentru mine a fost înfiorător»

Octavia Geamănu, fosta prezentatoare a „Observatorului de Weekend", a devenit mama unui băiețel în urmă cu opt ani. Deși rolul de mămică este cel mai important din viața sa, prezentatoarea nu intenționeză să aibă încă un copil. Motivul a fost dezvăluit chiar de către ea. 

Octavia Geamănu a dezvăluit de ce nu-și dorește un al doilea copil
Octavia Geamănu a dezvăluit de ce nu-și dorește un al doilea copil

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, de la Direcția 5, sun căsătoriți civil din anul 2015, iar religios din anul 2020. Împreună au un băiețel, în vârstă de cinci ani și opt luni, care este pasionat de pictură, echitație și tenis. Andrei le face viețile mai frumoase și le aduce zâmbetul pe buze, însă Octavia nu se gândește să devină mamă pentru a doua oară. 

Citește și: Cât de îndrăgostită este Octavia Geamănu de Marian Ionescu 

Fosta prezentatoare a „Observatorului de Weekend" a povestit că perioada sarcinii a fost una foarte complicată pentru ea. Octavia a fost nevoită să petreacă foarte mult timp în pat, iar în intervalul de timp în care a fost însărcinată și-a administrat singură nu mai puțin de 200 de injecții.

În plus, nu s-a simțit rău doar din punct de vedere fizic, ci și emoțional. Jurnalista s-a temut de faptul că în orice secunda ar putea pierde sarcina.

„Am avut genul de sarcină cu care se confruntă foarte multe femei, e ceva foarte frecvent, dar pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina. Și chiar nu mai vreau să trec prin perioada aceea. Mă mir că am rămas zdravănă la cap și că nu am avut vreo depresie, că depresia nu alege, e la colț, indiferent cât de puternic ești, o dată te lovește”, a declarat Octavia Geamănu, potrivit Bzi.ro. 

Vezi și: Octavia Geamănu, dată afară de la Observator

Octavia Geamănu, povești despre viața de familie 

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți din anul 2015, însă relația dintre ei pare să fie la fel de intensă ca la început. Prezentatoarea susține că Marian este cel mai bun soț și tată pe care și l-ar fi dorit pentru copilul său.

Deși artistul are un program foarte încărcat în timpul verii, fiind nevoit să concerteze departe de București, acest lucru nu este un impediment. Nu de puține ori Octavia și Andrei îl însoțesc pe Marian acolo unde susține concerte, spre fericirea tuturor. 

Octavia ne-a povestit mai multe detalii despre viața de familie și despre planurile sale de viitor într-un interviu pe care ni l-a acordat recent. De la momentul interviului și până în prezent s-au reconfigurat câteva lucruri în sfera profesională a Octaviei: prezentatoarea a fost înlocuită la pupitrul „Observatorului de Weekend". 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net