Cât de îndrăgostită este Octavia Geamănu de Marian Ionescu de la Direcția 5!

Octavia Geamănu (38 ani), prezentatoarea Observatorului special de la Antena 1, este super fericită în relația pe care o are cu soțul ei, Marian Ionescu (60 de ani), de la Direcția 5, cu care s-a căsătorit acum 7 ani.

cub octavia geamanu marian ionescu png

Prezentatoarea TV își divinizează soțul și are numai cuvinte de laudă la adresa binecunoscutului artist, alături de care are un băiețel, pe nume Andrei, în vârstă de cinci ani i opt luni. Băiețelul seamănă leit cu Marian Ionescu! 

Octavia, cum e relația cu soțul tău?

Soțul meu e de nota 10! E un tată minunat, un soț minunat, e punctul meu de echilibru și eu al lui și mă simt foarte norocoasă că ne-am întâlnit în viața asta!

Ați apucat să mergeți într-o vacanță vara asta?

Pentru noi, vacanța de vară înseamnă să mergem, adică eu cu Andrei, pe unde are Marian concerte. Cam asta e vacanța noastră de vară. Nu am curaj să ies din țară cu Andrei și nu am curaj să îmi fac planuri de azi peste 2-3 săptămâni.

Planurile mele sunt mai aproape de prezent. Și din pricina faptului că am mai mulți prieteni care merg cu copiii în vacanțe și se întorc copiii bolnavi de Covid, așa că vreau să-l protejez pe Andrei, cu atât mai mult cu cât a luat din nou amploare boala asta.

Așa că vom merge mai mult la noi la mare. Dar ce frumos este la noi, la Olimp!. Am descoperit acum doi ani și nu credeam că poate fi atât de frumos. Avem un loc acolo în care mergem mereu de doi ani încoace. Vara asta am fost deja de vreo 4-5 ori și o dată la 2 săptămâni, 3 zile acolo suntem, îmi place la nebunie. Pentru mine oricum vacanța ideală durează 3 zile, pentru că mă plicisesc. Ce să fac mai mult de 3 zile? Oriunde aș fi, mi se face dor de casă. Eu acasă mă simt cel mai bine!

Ar putea să te intereseze și: Octavia Geamănu, despre momentul în care va pleca de la Observator

Cum este Andrei? Ce a luat de la tine, ce a luat de la tatăl lui? Are înclinații muzicale?

Nu! Aș vrea eu să se ducă către muzică dar nu, nu se duce, nu are nicio treabă cu muzica, nu e atras nici de chitară, nici de pian. Andrei are 5 ani și 8 luni, merge în toamnă la clasa zero și nu are nicio treabă cu muzică.

În schimb, într-o dimineață când m-am trezit să îl duc la grădiniță, am avut surpriza să intru în dormitorul lui, pentru că el doarme întotdeauna singur, și să nu-l găsesc în pat. Mi se făcuse un gol în stomac, am început să îl strig și el a răspuns: „Mami, sunt în atelierul de pictură!".

Luase o pânză de-a lui Marian la 7 dimineața și picta pe ea. Nu puteam să cred! Îi place să picteze și să meargă la călărie. Ăstea 3! Din toate astea, să zic eu, că mi-ar plăcea să joace tenis. Acum dacă i-o plăcea să picteze, asta e viața!

Tatăl lui Andrei ce zice?

Tatăl lui a zis că susținem copilul spre direcția unde își dorește el să meargă. Vom descoperi la un moment dat dacă are vreun talent, știi cum e, ce ți-e scris, în frunte ți-e pus!

Tu arăți senzațional!

Mulțumesc! Eu nu trebuie decât să îi mulțumesc mamei și să îi mulțumesc tatălui. Nu fac absolut nimic pentru a arăta așa. La un moment dat mă apucasem de pillates din dorința de a-mi întinde undeva oasele, nu acasă, dar am renunțat după 2-3 luni, nu e stilul meu.

Cred că alergatul ăsta după Andrei mă ține în priză, îl mai iau în brațe de câteva ori pe zi și fac niște brațe de nota 10. Iar la capitolul diete, am ținut o dată când m-am mutat în București, acum 15 ani, de îngrășare, cu niște prostioare de la fastfood și după o lună, slăbisem, deci nu funcționează dietele.

Citește și: Octavia Geamănu, despre relația cu Marian Ionescu 

Sunt fără tratamente corporale că nu am ce să mai modelez. În schimb pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac. Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuroic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei îți obții un ten senzațional în 15 minute. O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare! O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment.

Și pentru păr folosești doar produse profesionale sau mai ai și leacuri băbești, cum se zice?

Am momente și seri în care atunci când sunt singură acasă, îmi pun ulei de cocos, îmi masez bine scalpul cu el și pe lungimea părului, pun o cască de duș și dorm așa până dimineața și apoi spăl iar părul, arată într-adevăr mai strălucitor și foarte hidratat cu ulei de cocos

Și din când în când îmi masez scalpul cu ulei de ricin, dar apoi trebuie să speli bine părul pentru că timp de o săptămână se cam îngrașă mai repede decât de obicei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!