Cum s-a vindecat fiul lui Marian Ionescu după scandalul drogurilor și al jocurilor de noroc

22 ianuarie 2022

Carmin Ionescu, componentul trupei Direcția 5, a fost surprins de paparazzi Click! în timp ce se întorcea către casa lui din Pipera. Artistul arată bine și se pare că s-a pus pe picioare după încercările prin care a trecut, în special cele care privesc viciile sale din trecut. Iată imaginile!

cub carmin ionescu png

Fiul cel mare al lui Marian Ionescu și-a revenit după problemele care îi marcau, la un moment dat, existența. Acesta a fost consumator de droguri și un pasionat înrăit de jocurile de noroc, însă, se pare, că încet, încet, viața lui a luat o turnură pozitivă și a intrat pe un făgaș normal.

Cum arată în prezent Carmin Ionescu

Carmin Ionescu a fost surprins de paparazzi Click! într-o mașină pe care a chemat-o să-l ducă la casa lui din Pipera. Înainte de a ajunge la locuința lui, Cosmin a rugat șoferul să o oprească la o benzinărie pentru a se aproviziona cu diverse. Unul dintre viciile sale la care nu a renunțat însă, se pare, sunt țigările, membrul trupei Direcția 5 cumpărându-și din benzinărie un pachet. 

Față de ultima oară când a fost văzut în oraș, Carmin arată foarte bine, acesta părând că a lăsat în urmă toate greutățile care îl apăsau în trecut. Acum că a trecut de perioadele dificile și că a renunțat și la mania jocurilor de noroc, Carmin Ionescu arată mai senin la față, iar acest lucru poate fi cu lejeritate observat în imaginile obținute de fotoreporterii noștri.

stanga
dreapta
carmin ionescu3 jpg
carmin ionescu4 jpg
carmin ionescu2 jpg
carmin ionescu1 jpg
carmin marian ionescu jpg

Carmin Ionescu, acum în vârstă de 36 de ani, a urmat cursurile liceului de muzică „George Enescu” din sectorul 1 al Bucureștiului, iar acum cântă și alături de tatăl său, trupa Direcția 5 având concert cu o seară înainte ca acesta să fie surprins în oraș.

Mai mult decât atât, de ceva vreme tânărul, care în trecut doar a colaborat cu formația, este în prezent, în mod oficial, membru al trupei Direcția 5 cântând la chitară bass, înlocuindu-l pe tatăl sau, care a trecut la clape.

Marian Ionescu și-a luat fiul în trupă, iar acum cei doi concertează împreună în această formulă. Marian cântat la chitară bass timp de mai bine de 15 ani, însă la un moment dat a decis să îi facă loc și fiului său talentat. 

Carmin Ionescu, probleme cu legea și vicii periculoase

În 2020, Carmin Ionescu a fost prins drogat la volan, fiind dus la INML, iar testele ulterioare alte tânărului ieșind pozitive pentru cocaină. Poliția a informat la momentul respectiv că tânărului i s-a întocmit dosar penal, în raport cu prevederile legii. 

Carmin Ionescu a mai fost cercetat anterior acestui incident, într-un dosar de trafic de droguri, însă DIICOT a renunţat la urmărirea penală în acest caz. De asemenea, tânărul a fost ceva vreme pasionat și de jocurile de noroc, spărgând sume considerabile de bani la aparate. Totodată, Carmin ajunsese să cheltuie sume enorme și pe droguri. Procurorii au dezvăluit că, din dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”, Carmin Ionescu a fost cel mai mare consumator, dând sume enorme de bani pe substanțele interzise.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg