Fiul lui Marian Ionescu a spart 800 de lei la păcănele, în 5 minute

Ultima actualizare:

    Carmin Ionescu a stat mai puțin de 10 minute la jocuri. A fost însă suficient ca să piardă 800 de leiFotografii: Mihai Ionescu
Carmin Ionescu a stat mai puțin de 10 minute la jocuri. A fost însă suficient ca să piardă 800 de leiFotografii: Mihai Ionescu

“Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă”, este o vorbă populară care i se potriveşte mănuşă lui Marian Ionescu (54 de ani) şi fiului său. Carmin este copia fidelă a tatălui său. Iubeşte muzica, viaţa de noapte şi schimbă femeile pe bandă rulantă. Din păcate, are şi un viciu care-i “mănâncă” nervii şi banii: păcănelele!

Rebel, nonconformist şi un cuceritor în serie, exact ca tatăl său. Lui Carmin Ionescu i s-a pus eticheta de “copil problemă”. Seamănă izbitor la chip cu tatăl său, se îmbracă la fel şi în timpul liber “călăreşte” mulţi cai putere. La capitolul femei îl întrece doar tatăl, însă Carmin are vreme să recupereze. Asta, dacă bineînţeles scapă de vicii.

simeon stalpnicul png

Fiul celebrului chitarist al trupei Direcţia 5 are o problemă cu jocurile de noroc. Mai mult, Carmin Ionescu ar putea ajunge la sapă de lemn dacă mai calcă des pragul cazinourilor. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute în faţa aparatelor, unde a băgat bancnotă după bancnotă. Acesta a parcat tacticos bolidul de fiţe, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, în faţa cazinoului şi s-a aşezat confortabil în faţa ecranelor care îţi promit că te vor îmbogăţi pe loc. Norocul nu i-a surâs însă. În cinci minute a tocat 800 de lei. Câştigul? Zero.


    Marian Ionescu, alături de fiul său cel mare, Carmin
Marian Ionescu, alături de fiul său cel mare, Carmin

N-a părut prea afectat, s-a ridicat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi dus a fost. Dependenţa tânărului este veche şi nu de puţine ori a fost surprins prin cazinouri. Anul trecut, publicaţiile mondene l-au pozat şi filmat în timp ce aproape “cerşea” bani de la iubită ca să mai joace o tură la păcănele. Şi totuşi, celebrul său tată pare să treacă cu vederea risipa de bani a tânărului Carmin. Asta poate şi pentru că în trecut cei doi au fost parteneri de nebunii, iar ziarele au scris că au împărţit chiar şi aceeaşi femeie. Este vorba despre cântăreaţa Anna Lesko, care se pare că s-ar fi iubit şi cu tatăl, dar şi cu fiul. Dacă pe Marian Ionescu l-a cuminţit frumoasa Octavia Geamănu la 54 de ani, Carmin are slabe şanse să fie potolit, pentru că are abia 31 de ani şi încă multe “păcate” de bifat. 

Marian, cuminţit de Octavia Geamănu


    Marian Ionescu mai are un băiețel de patru luni cu Octavia GeamănuFoto: OK! ROMANIA
Marian Ionescu mai are un băiețel de patru luni cu Octavia GeamănuFoto: OK! ROMANIA

Marian Ionescu s-a transformat peste noapte în soţ model şi părinte grijuliu. Minunea a înfăptuit-o Octavia Geamănu (32 de ani), ştirista care l-a făcut din nou tătic pe liderul trupei Direcţia 5, anul trecut, la sfârşitul lunii noiembrie. Blonda a avut de tras, de îndurat umilinţe şi aventuri fără număr ale craiului de la Direcţia 5. Relaţia lui Marian cu Octavia, care între timp i-a devenit soţie, a început în 2010. Deşi artistul pusese ochii pe ea atunci când începuse o idilă cu Crina Abrudan, se pare că blonda s-a speriat de trecutul lui amoros şi a preferat să stea în banca ei. Nu a făcut-o mult timp. S-au cuplat pentru scurt timp şi apoi s-au despărţit. După trei ani, cei doi au reluat legătura şi în toamna anului 2013 s-au logodit. S-au căsătorit cu acte în februarie 2015, nu înainte însă ca Marian să mai treacă prin câteva “dormitoare”. Cei doi au acum un băieţel, Andrei, în vârstă de patru luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net