Octavia Geamănu lămureşte «dispariţia» ei de la Observator: «Stop abuzurilor»

Octavia Geamănu (39 ani) nu a mai apărut de ceva timp la pupitrul Știrilor de la Antena 1. Ea prezenta Observator în weekend, însă a fost înlocuită.

octavia geamanu jpeg

Vedeta a luat decizia de a spune lucrurilor pe nume și a face lumină în acest caz:

Află și: La 58 de ani, Marian Ionescu se dă huța în leagăn! Rocker-ul fioros, schimbat total de când are o familie cu Octavia Geamănu

“Mi-a fost greu și îmi e greu și acum când scriu aceste rânduri să discut despre acest subiect chiar și cu apropiații, cu atât mai mult în spațiul public. Am tot sperat că lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la “scoaterea mea de pe post” așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, ca și cum n-am existat, deși exist.

Vezi și: Octavia Geamănu, despre momentul în care va pleca de la Observator: «Cu siguranță se va întâmpla»

Merg în continuare în redacție și aștept ca angajatorul să își respecte obligațiile convenite cu mine, căci eu, după cum bine știți, am prezentat Observator 19 doar în weekend, excepție făcând zilele de concediu ale colegilor din timpul săptămânii când n-am spus niciodată că nu vin în sprijinul echipei.

Citește și: Octavia Geamănu, despre relaţia cu Marian Ionescu: „N-aveam nevoie de o pandemie ca să ne descoperim”

«Spun stop abuzurilor în relația de muncă»

Sunt un om de echipă, muncitor, onest și pasionat de meseria mea. Din păcate, după aproximativ 18 ani în care am lucrat în acest trust și aproximativ 2 luni și jumătate de încercare permanentă din partea mea de a găsi o soluție amiabilă în disputa cu angajatorul, am fost nevoită să mă adresez instanțelor judecătorești și să spun stop abuzurilor în relația de muncă”, a povestit Octavia Geamănu, care își dorește o lămurire rapidă a situației incerte în care se află acum. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei