Cine este Irina Ursu, înlocuitoarea Octaviei Geamanu. Vine de la pupitrul Aleph News

Ultima actualizare:

Vestea că Octavia Geamănu a fost dată afară cu scandal de la Antena 1 a luat prin surprindere publicul și mulți s-au întrebat cine este știrista care îi va lua locul. Ei bine, așteptarea s-a terminat, cea care va prezenta «Observatorul de weekend» este Irina Ursu, fostă jurnalistă pentru Aleph News. 

Cine este Irina Ursu, înlocuitoarea Octaviei Geamanu. Vine de la pupitrul Aleph News
Cine este Irina Ursu, înlocuitoarea Octaviei Geamanu. Vine de la pupitrul Aleph News

Este oficial! Irina Ursu s-a alăturat echipei Antena 1, la pupitru știrilor, Observatorul de weekend, iar publicul o va putea vedea, începând chiar de sâmbătă 16 iulie, începând cu ora 19. 

Vezi și: Octavia Geamănu, despre momentul în care va pleca de la Observator: «Cu siguranță se va întâmpla»

Irina Ursu este din Cluj-Napoca, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative, din cadrul Universității Babeș Bolyai, iar în timpul studenției s-a implicat în proiecte jurnalistice ce au constribuit la formarea ei profesională. Și-a început cariera ca prezentatoarea a unui jurnal regional, dar și ca reporter pe teren, aspecte care au ajutat-o să evolueze profesional.  

Irina Ursu a oferit primele declarații, în calitate de prezentator al Observatorului de weekend și s-a declarat entuziasmată că s-a alăturat  trustului Intact și speră că publicul va aprecia întâlnirea cu ea la pupitru știrilor. 

„Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață.

Nu rata nici: Cât de îndrăgostită este Octavia Geamănu de Marian Ionescu de la Direcția 5!

Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui. Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”, a declarat Irina Ursu, potrivit unui comunicat transmis de Antena 1. 

Octavia Geamănu a plecat cu scandal de la Antena 1

Octavia Geamănu a plecat cu scandal de la trustul Intact, după patru ani, în care devenise imaginea Observatorului de weekend. La acest moment, singura  metodă de mediere dintre Octavia și Antena 1 este prin intermediul avocaților.

Geamănu a fost anunțată la începutul lunii iunie că nu va mai prezenta Observatorul de weekend, veste care nu i-a picat deloc bine îndrăgitei știriste, așa că atunci când a revenit din concediu, a venit la serviciu, ca de obicei. 

Nu rata nici: Octavia Geamănu, detalii dureroase: «Pentru mine a fost înfiorător»

A urmat un moment extrem de tensionat, căci Irina Ursu era și ea în platoul știrilor pentru a se  familiariza cu echipa. Un telefon din partea producătorului a rezolvat situația. Geamănu a fost trimisă acasă, iar Irina Ursu a rămas. 

„În acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00", a declarat Octavia Geamănu, potrivit paginademedia.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net