Adevărul despre Lia, soția soțului meu! Când se va termina producția Antenei 1

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În ultimele zile au apărut informațîi în spațiul public despre finalul serialului "Lia, soția soțului meu", care i-a făcut pe fani să tremure de emoții și să se întrebe ce se întâmplă. Iată că Click! are informații exclusive care să-i liniștească pe fanii producției realizate de Ruxandra Ion.

Ana Bodea, Ioana Blaj si Stefam Floroaica in Lia, sotia sotului meu/ Foto Antena 1
Ana Bodea, Ioana Blaj si Stefam Floroaica in Lia, sotia sotului meu/ Foto Antena 1

Înainte de toate, trebuie să vă anunțăm că, da, există un al doilea serial produs de Ruxandra Ion, care se va difuza în toamna aceasta. În paralel cu Lia, soția soțului meu. Și acest lucru trebuie să vă bucure, căci sursele noastre spun că povestea continuă și deja s-au reânoit contractele pentru mai mult de un sezon.

Chiar dacă zvonurile spun că serialul întră în vacanță, se întâmplă pentru că vine vara, iar televiziunile nu mai difuzează în acest anotimp producțîi noi, și se concentrează pe cele din sezonul de toamnă. Astfel că dacă serialul va intra în vacanță se va întoarce la toamnă, în noul sezon.

Ana Bodea si Romeo Visca in Lia, sotia sotului meu/ foto Facebook
Ana Bodea si Romeo Visca in Lia, sotia sotului meu/ foto Facebook

Am aflat că se filmează din greu pentru această poveste de dragoste, un triunghi interesant de iubire care nu se știe cum se va termina. Subiectul este unul delicat și cei care au urmărit producția ne pot da dreptate. Noi personaje dar și vechi se vor alătura distribuiției, iar în episoadele viitoare îl veți revedea pe simpaticul Marian Ralea intr-un rol special. Fostul Magician de la Abracadabra va avea un rol special pe care îl veți descoperi cu siguranță și singuri.

Marian Ralea din Adela va avea un rol important in Lia/ foto Antena 1
Marian Ralea din Adela va avea un rol important in Lia/ foto Antena 1

Mai ales că actorul a mai avut câteva aparițîi răzlețe. În plus, tot în curând, poate la finalul sezonului, ca mai apoi să se întoarcă din toamnă, tot în serial se va întoarce Laur, un personaj misterios din trecutul Liei, care revine în viața ei și a celorlalte personaje. Este vorba de actorul Romeo Visca, pe care îl știți din rolul lui Vălicu din "Adela" și care face un alt personaj interesant, negativ la debutul serialului de la Antena 1.

Noi l-am văzut pe rețelele de socializare că s-a întors în România, el făcând naveta și locuind la Londra. Iar după ce a publicat pe rețelele de socializare imagini cu Ana Bodea, interpreta Liei, ne-am întins antene și am aflat că s-a întors în distribuția serialului creat de "mama telenovelelor", Ruxandra Ion.

Romeo Visca si Ana Bodea in Lia, sotia sotului meu/ foto facebook
Romeo Visca si Ana Bodea in Lia, sotia sotului meu/ foto facebook

Filmările continuă și probabil că actorii, împreună cu echipa producției, vor avea și ei o vacanță la un moment dat, vara aceasta care va începe în curând. Și cu siguranță că vor mai apărea personaje care ne vor cuceri. Însă momentan acestea sunt veștile despre "Lia, soția soțului meu", care cu siguranță ii vor bucura pe mulți telespectatori care urmăresc serialul și sunt captivați de o poveste pe care scenariștii o conturează și ii dau viață de la un episod la altul cu și mai multă acțiune și mister. Rămane de văzut cine sunt noii veniți din serial și cum decurge acțiunea cu Lia, Petru și Laur.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net