Vali din «Adela» și-a luat apartament la mare, de 140.000 de euro!

Ultima actualizare:

Romeo Visca (35 de ani), actorul care joacă personajul „Vali” din serialul „Adela", de la Antena 1, și-a achiziționat recent un apartament în Mamaia, chiar lângă cluburile de fițe din stațiune!

Avem informații potrivit cărora actorul ar fi achiziționat apartamentul cu 140.000 de euro, însă momentan nu va locui în el, ci îl va închiria pe perioada verii. În prezent, a ales să îl renoveze, urmând să caute chiriași.

Click! a stat de vorbă cu îndrăgitul actor și i-am aflat planurile de viitor, pe care le puteți citi în exclusivitate, în cele ce urmează!

Click: Ce mai faci, Romeo?

Romeo Visca: Momentan, sunt în România. Am venit să termin de filmat pentru serialul „Adela”, sezonul 4, de la Antena 1. În afara filmărilor, sunt la mare, în perioada asta, pentru că mi-am cumpărat un apartament, în zona 0, din Mamaia.

Acolo, mă ocup de renovări, să facem poze frumoase și să îl dăm la închiriat, pentru vara asta. Urmează să-mi mai iau încă unul. Dar, am început cu ăsta, să văd cum funcționează, să văd dacă îmi place.

Vezi și: INTERVIU Romeo Visca, secrete de navetist cu avionul: «Am bifat nu mai puţin de 54 de zboruri pentru serialul ADELA»

Îi faci concurență lui Mihai Trăistariu!

Nu fac concurență nimănui, mă bucur că este foarte aproape de cluburile de fițe din stațiune, unde vara este plin.

Ești și afacerist. Ai un restaurant la Londra?

Da. În Londra, am un restaurant. Am și un magazin românesc. E o afacere de familie. Noi suntem foarte apropiați și lucrăm împreună, că așa lucrăm cel mai bine.

Nu rata și: INTERVIU Secretele lui Romeo Visca, băiatul rău din "Adela": "În cariera mea am jucat majoritar roluri negative"

De când v-ați mutat la Londra?

Familia mea, din '99. Avem niște ani... Eu am fost, am venit, dar locuiesc acolo din 2008. Și, vin, plec, vin, plec, depinde unde am proiecte.

Ai proiecte în toată lumea!

Cam așa. Termin de filmat la „Adela”, după aia plec în Málaga, după care plec în Mardea, în iulie, iar la finalul lui iulie plec în Carolina de Nord. Acolo, am o piesă de teatru. Apoi, în august, mă reîntorc în România, că urmează și aici un alt proiect, despre care nu pot să vă spun foarte multe acum.

Ce urmează pentru tine în România?

Sper că un nou proiect, însă toate la timpul lor. Când va fi ceva sigur, am să revin cu detalii. Până atunci mă veți vedea la toamna într-un nou sezon din „Adela”.

Cine e Romeo Visca

Deși și-a câștigat notorietatea grație serialului „Adela”, actorul are o carieră impresionantă și peste hotare, jucând în multe piese de teatru și seriale foarte cunoscute. În România s-a remarcat pentru prima oară în serialul „Iubiri secrete” difuzat în perioada 2011 - 2013 la Prima TV, după care a plecat din țară la familia lui din Londra. Acum, îmbină actoria cu antreprenoriatul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net