EXCLUSIV Cine i-a furat rolul lui George Burcea. Concurență mare pentru noul serial de la Antena 1

Romeo Visca s-a născut pe 11 august 1986, în Oneşti. În 2011 a jucat în ”Iubiri secrete”, la Prima TV
Romeo Visca s-a născut pe 11 august 1986, în Oneşti. În 2011 a jucat în ”Iubiri secrete”, la Prima TV

Se pregătește în mare secret un nou proiect marca Ruxandra Ion, care a adunat din nou crema actorilor de la noi și o echipă de nota 10, la Antena 1. S-ar părea însă că rolul de protagonist a fost dorit și de George Burcea, încă soțul Andreei Bălan până la pronunțarea divorțului, însă l-a pierdut în favoarea unui actor școlit la Hollywood, cu roluri în filme și seriale de peste hotare, pe numele său Romeo Visca.

În curând, la Antena 1, după ce se va difuza și ultima parte din "Sacrificiul - Alegerea", va începe un nou serial de top, realizat de producătoarea Ruxandra Ion, supranumită și "mama telenovelelor". S-ar părea că pentru rolul de protagonist ar fi dat probă și actorul și scriitorul George Burcea (32 de ani) care, din păcate, nu a primit rolul. Însă, norocul lui a fost că a fost acceptat în ograda Pro TV-ului, unde a fost cooptat în emisiunea "Ferma - orășeni versus săteni", reality-show prezentat de Mihaela Rădulescu și care va începe în curând. În urmă cu câțiva ani, George Burcea ne-a mărturisit într-un interviu că el nu s-ar duce la reality-showuri pe bani puțini, așa că să nu audă de astfel de proiecte. Se pare că remunerația de la PRO TV a fost pe placului lui, iar surse ne-au spus că onorariul trece de 500 de euro pe săptămână.

Paul Diaconescu, Anda Adam, George Burcea și Ana Maria Babei, concurenți la "Ferma. Săteni versus orășeni"
Paul Diaconescu, Anda Adam, George Burcea și Ana Maria Babei, concurenți la "Ferma. Săteni versus orășeni"

Cine e noul protagonist din serialul de la Antena 1?

Cel care a primit unul din rolurile principale din noul serial al Ruxandrei Ion se numește Romeo Visca și este școlit la Londra, unde a urmat cursuri de actorie. Tânărul de 30 de ani s-a făcut remarcat în țară prin rolul din serialul de la Prima TV, "Iubiri secrete", unde a avut un rol negativ. Plecat apoi în Londra și la Hollywood, actorul a primit mai multe roluri în piese de teatru, filme și seriale de televiziune, devenind unul dintre românii care chiar au reușit peste hotare. În filmografia lui găsim producții importante precum "Mission Imposible: Rogue Nation", "Spectre", "Valley of Secrets" sau "American Crime Story", unde a avut ocazia să joace alături de Ricky Marin și Penelope Cruz.


    Romeo Visca s-a născut pe 11 august 1986, în Oneşti. În 2011 a jucat în ”Iubiri secrete”, la Prima TVFoto: Guliver/ Splashnews
Romeo Visca s-a născut pe 11 august 1986, în Oneşti. În 2011 a jucat în ”Iubiri secrete”, la Prima TVFoto: Guliver/ Splashnews

Tânărul are familia la Londra, unde face naveta și acum, având și alte obligații și afaceri acolo. "Pe lângă teatru, pe care l-am practicat prima dată în România în Bacău, cred că am ajuns cunoscut marelui public prin aparițiile TV. Primul proiect a fost un pilot pe care l-am filmat pentru Prima TV, cred că se numea Impas în 2, apoi am făcut Blestemul Iubirii la Kanal D, un serial ceva mai ciudățel. Prin 2011 a venit marele proiect Iubiri Secrete, unde l-am jucat două sezoane pe Vlad Dumitrescu, rol care de altfel m-a și consacrat. Ulterior am renunțat la serial, deși semnasem contract pe încă un sezon (filmasem și promo-ul pentru sezonul 4 și eu n-am mai revenit în serial). Am mai apărut două sezoane ca și co-prezentator al Andreei Raicu pentru Miss Fata de la Țară, iar ultima mea apariție a fost la un Dating show pentru Euforia TV, cred că se numea Rețeta Dragostei", a povestit Romeo Visca pentru www.exclusiv.ro, în urmă cu ceva ani.

Citește și:

EXCLUSIV Andreea Ibacka, soția lui Cabral, din nou la TV: "A trecut proba". Detalii de culise despre revenire

Noi concurenți anunțați la "Ferma". Anda Adam, George Burcea, dar și o surpriză de la "Vocea României"

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Kirstie Alley jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg