Octavia Geamănu își divinizează soțul! Cum îl susține vedeta pe Marian Ionescu de la Direcția 5! „Și-a propus ca în zece ani...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Octavia Geamănu (39 de ani) traversează cea mai bună perioadă a ei, din toate punctele de vedere. Vedeta se concentrează acum, din plin, pe viața ei de familie și pe podcastul „Gânduri bune” care a debutat cu succes.

Aseară, Octavia Geamănu și-a susținut soțul, pe Marian Ionescu (60 de ani) de la Direcția 5, care și-a expus tablourile în cadrul unei expoziții ce face parte dintr-un turneu care se desfășoară sub egida UNESCO România.

„Și-a propus ca în zece ani să dea lovitura și în pictură. Îl susțin! Și am încredere că așa va fi! Vă îmbrățișăm. Puțin epuizați dar cu multe gânduri bune! P.S.: Puteți să vedeți o parte din tablourile pictate de Marian, aici, la hotelul Phoenicia, Galeria Alexandra's”, anunță Octavia Geamănu, acum două seri, pe pagina ei de Instagram. Și imediat după expoziția de joi seara, fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 și soția lui Marian Ionescu ne-a povestit cât de bine îi merge.

După cum ne-a declarat, Octavia Geamănu o duce foarte bine, concentrându-se pe familie, dar și pe podcastul „Gânduri bune”.

Octavia Geamănu: „Mă bucură mult direcția spre care port podcastul”

Sunt într-o perioadă în care totul e așezat așa cum trebuie. Adeseori spun că n-aș muta un ac în viața mea. Uneori cred că îți trebuie un dram de înțelepciune pentru a nu tulbura apele, care, altfel, pot fi tulburate destul de ușor.

Mi-am propus să îmi centrez mult atenția în interiorul familie și asupra podcastului “Gânduri bune” și cam atât. Andrei e în clasa 1-a și mă bucur că îi pot fi alături în această perioadă în fiecare moment. Face lecții de pian care vor fi tot mai dese odată cu trecerea timpului. Pentru a-i canaliza atenția spre ceva clar și pentru a-l determina să se țină de treaba, Andrei trebuie împins de la spate. Cam așa cum a fost nevoie să facă mama cu mine. Dacă mama mea nu ar fi stat pe capul meu, eu mare lucru nu făceam. Deci mă uit la Andrei și mă văd pe mine. Într-o oarecare măsură. Căci îl văd și pe Marian în Andrei.

Mă bucură mult direcția spre care port podcastul, dar cred că, de fapt, mă bucur mult reacțiile celor care îl urmăresc. Foarte des în ultima perioadă primesc tot mai multe mesaje în care oamenii îmi spun că le face bine să se uite, ori că printr-un podcast în care vorbeam despre otită am fost ca un înger păzitor pentru cineva care nu identifică ce are.

În fine, mesajele sunt grandioase și îmi dau multă încredere. Într-o mare de podcast-uri eu știu că al meu va ajunge la tot mai mulți oameni și va aduce bine în viețile multora”, ne-a mărturisit, pentru Click!, Octavia Geamănu.

Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 nu se concentrează doar pe podcastul pe care îl găzduiește, ci și pe viitoarea sa carte.

Continuu să scriu pentru cartea mea și în același timp mă bucur să fiu în atenția unor oameni care organizează evenimente mari și frumoase și care își doresc să le fiu gazdă. Aseară a avut loc vernisajul expoziție lui Marian și am mai bifat un punct din agenda noastră comună. Se numește „Senzitiv”, la fel ca noul album al Direcției 5 la care încă lucrează și care va fi lansat în primăvară anului viitor. De exemplu, în ziua vernisajului a stat până să ajungă la hotel, la studio. Cam atât de prins e în perioada asta. Nu știu cum reușește să le facă pe toate în același timp perfect! Serios că nu știu! În următoarele două luni o parte din tablourile pictate în 2022-2023 sunt expuse la Phoenicia Grand Hotel. Mă bucur să văd că este tot mai apreciat de critici de artă, de colecționari și sunt sigură că într-o zi deloc îndepărtată „va da lovitura” așa cum își dorește să o facă și în pictură. Mie mi se pare că deja se întâmplă, dar aștept să simtă și el asta. Din fericire avem oameni faini în jur care ne ajută mult cu aspectele legate de organizare în general, în așa fel încât ne rămâne timp pentru a ne bucura de viața de familie în trei. Era să zic suficient timp, dar adeseori simt că niciodată nu avem suficient timp pentru a trăi fiecare clipă cu tot sufletul. Dar cel puțin ne străduim”, a mai ținut să precizeze Octavia Geamănu, extrem de încântată de munca și talentul soțului său, Marian Ionescu de la Direcția 5.

Continuă procesul cu Antena 1

Întrebată, de asemenea, dacă a încheiat sau nu procesul cu Antena 1, început  după ce a fost scoasă de pe post și nu a mai prezentat Observatorul de la ora 19.00 din weekend, din luna iunie 2022, Octavia Geamănu ne-a răspuns: „Următorul termen e în noiembrie”.

Soția lui Marian Ionescu de la Direcția 5 și-a dat în judecată angajatorul, intrând într-un prelungit concediu de odihnă de câteva luni. S-a întors la job pe 3 ianuarie 2023, în speranța că lucrurile se vor rezolva și vor intra pe un făgaș normal, așteptând să vadă sau să găsească o rezolvare. Chiar ea a anunțat pe rețelele de socializare în martie 2023 că a luat sfârșit coșmarul pe care l-a trăit în ultimele 9 luni și a fost concediată. Cumva consideră că s-a eliberat pentru că, la un moment dat ,povestea chiar pentru Click! faptul că merge la serviciu și este nevoită să stea la program timp de 8 ore pe zi, de luni până vineri, lucru care până acum nu s-a mai întâmplat, dar își dorește să respecte regulile și totul să se termine în curând, pe cale amiabilă. Se pare că s-a terminat, dar nu chiar așa cum și-ar fi dorit Octavia! Deocamdată procesul este în desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net