Marian Ionescu e tătic model! Imagini de colecție cu rockerul și fiul lui în parc!

La 59 de ani, Marian Ionescu a devenit tătic model! Rockerul de la Direcția 5 este topit după fiul său și al Octaviei Geamănu. Îl scoate la plimbare în parc și îi face toate poftele. 

cub marian ionescu png

Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, e de nerecunoscut în postura de tătic! Nimeni nu ar fi crezut că celebrul rocker, care în vremurile lui de glorie învârtea femeile pe degete, poate fi îmblânzit. Și totuși acest lucru s-a întâmplat atunci când a întâlnit-o pe actuala consoartă, Octavia Geamănu. 

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în 2015 și au împreună un băiețel, Andrei, după care rockerul este topit, pur și simplu. 

Marian e tătic model pentru fiul lui Andrei și este foarte preocupat de creșterea și educarea băiețelului. Marian este un tată devotat și se implică în creșterea micuțului lui zi de zi. 

Celebrul chitarist de la Direcția 5 a fost surprins de paparazzi Click!, recent, la o ieșire în parc împreună cu fiul său. Scenele tată-fiu sunt impresionante și arată grija și dragostea pe care chitaristul i-o poartă fiului său. 

Marian Ionescu a decis să meargă, zilele trecute, cu băiețelul său într-un loc liniștit si cu multă umbră, așa că a ales parcul Herăstrău, pentru a petrece timp prețios în compania fiului său. 

Timp de o oră cât cel mic a ațipit un pic, tatăl lui a vorbit la telefon si a făcut curat în mașină. În momentul în care cel mic s-a trezit, acesta a avut nevoie la toaletă, dar Marian, ca un adevarat rocker ce este, l-a dus în brațe pe cel mic să-și facă nevoile în boscheții din parc. 

octavia geamanu marian ionescu

“Soțul meu e de nota 10!”

Băiețelul cuplului Octavia Gramănu-Marian Ionescu va împlini, în noiembrie, șase ani și, din toamnă, va merge la școală. Recent, într-un interviu pentru Click!, fosta prezentatoare de la Antena 1, a avut numai cuvinte de laudă pentru soțul ei. 

“Soțul meu e de nota 10! E un tată minunat, un soț minunat, e punctul meu de echilibru și eu al lui și mă simt foarte norocoasă că ne-am întâlnit în viața asta!”, ne-a declarat Octavia Geamănu. 

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit religios la începutul anului 2020, la cinci ani de la căsătoria civilă. Fosta știristă a Antenei 1 și liderul trupei Direcția 5 și-au unit religios destinele în fața familiei și prietenilor apropiați. 

Naşi le-au fost Dinu Sararu și Ticu Alexe, iar cavaler și domnișoară de onoare – Cristi Enache prietenul și colegul lui Marian de la Direcția 5, și sora Octaviei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg