Ce animal exotic a putut să-i ia Marian Ionescu fiului său: „Niciodată să nu spui niciodată”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, i-au cumpărat fiului lor Andrei (6 ani) un animal de companie mai exotic. Băiețelul s-a îndrăgostit de o șopârliță geko leopard și a primit-o cadou. Acum șopârla, care a primit numele Jenny, trăiește într-un terariu, chiar în casa acestora.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, nu-i pot refuza nimic fiului lor, Andrei (în vârstă de 6 ani). Băiețelul a făcut o pasiune pentru animalele de companie mai exotice, precum șerpi, pitoni și șopârle, și nu s-a lăsat până nu și-a convins părinții să-i cumpere unul.

Cum fosta prezentatoare de la Antena 1 nu a fost de acord să aducă în casă un piton, până la urmă, cu chiu cu vai, s-a lăsat înduplecată și i-a cumpărat fiului ei, o șopârlă geko leopard. Andrei e îndrăgostit, pur și simplu, de micul animăluț, care locuiește cu ei în casă, într-un terariu.

Octavia Geamănu: „Și-a dorit un șarpe și i-am luat o șopârlă!”

Dacă-mi spunea mie cineva pe vremuri că eu, într-o zi, o să ajung să-i cumr lui Andrei un animal de companie mai atipic, aș fi zis stai liniștit că nu mă cunoști. Uite că am ajuns să bifez ceea ce-i ziceam mamei, când nu aveam copii, că eu nu o să fac niciodată! Acest niciodată este, însă, pentru cei care nu au copii, dar intr-o zi vor avea copii. Așa că, niciodată să nu spui niciodată.

Pe scurt, m-am pricopsit cu o șopârlă, eu adică m-am pricopsit, pentru că lui Andrei și lui Marian le place de ea. Andrei merge la un summer camp foarte fain, unde cei de acolo au început să-i familiarizeze cu astfel de viețuitoare. Au început cu un piton, venea Andrei al meu mândru acasă, frumos, cu poze cu pitonul la gât, tarantule, șopârle, broaște țestoase...

Andrei s-a îndrăgostit de un geko leopard, care e o șopârlică atâta, acum e doar atât de mică, că într-un an crește cu 30 de cm. Nu a mai durat mult și a început să ne șantajeze că vrea să-i cumpărăm o șopârlă. Am zis: exclus, noi șopârle în casă nu o să avem! Două luni am rezistat, l-am păcălit că i-am cumpărat-o.

A trebuit, practic, să-i cumpărăm șopârlă, că nu se mai putea. Și-a dorit un șarpe, dar i-am luat o șopârlă până la urmă! M-am dus cu Marian și i-am luat șopârla vieții. Jeko, Jimmy, Jenny, nu i-am dat nume. I-am zis că șopârla e melomană și că, da nu-i cântă va muri, și s-a apucat să-i cânte la pian!”, a povestit Octavia Geamănu, pe pagina ei de socializare.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, au împlinit 8 ani de la căsătorie, în luna februarie. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Andrei, care va împlini în noiembrie 7 ani și care moștenește talentul artistic al tatălui său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net