Ce tată grijuliu este Marian Ionescu de la Direcția 5! Artistul, surprins în compania fiului său

Ultima actualizare:

Marian Ionescu (60 ani) de la Direcția 5 este un super tătic. Artistul  adoră să petreacă timp cu băiețelul său mai mic, Andrei, care are acum 6 ani și pare a fi copia fidelă a celebrului său tată.

Paparazzi Click! l-au surprins, în repetate rânduri, pe Marian Ionescu, în compania mezinului familiei, în timp ce se jucau împreună. Recent, cei doi, tată și fiu, au ieșit din nou la joacă, de această dată în parcul de la Pădurea Băneasa, dar fără mămica Octavia Geamănu. 

Marian Ionescu este un tată grijuliu și este văzut mai mereu în compania celui mic. Cea care lipsește mereu din portretul de familie este Octavia Geamănu, soția lui Marian Ionescu de la Direcția 5 și mama lui Andrei. Cumva lipsa Octaviei este motivată, având în vedere că fosta prezentatoare TV are un proiect nou la care muncește de zor! Important este că armonia domnește la ea în familie, Octavia completându-se de minune cu soțul ei, atunci când vine vorba despre nevoile băiețelului lor. Iar atunci când nu este pe scenă, la concertele cu Direcția 5, Marian Ionescu este surprins în cu totul altă ipostază, în cea de tată.

Octavia Geamănu are succes cu podcastul „Gânduri bune”

La începutul lunii mai, Octavia Geamănu (38 ani) și-a lansat noul proiect în online, pe care îl pregătea de ceva timp, pasionată fiind de lumea TV-ului și a online-ului. 

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe fb și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat. Am clipuri pe fb care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață”, ne povestea Octavia Geamănu, atunci când a dat drumul proiectului său de suflet, „Gânduri bune”.

Se pare că podcast-ul este un real succes, din moment ce fosta prezentatoarea a „Observatorului de weekend” de la Antena 1 a ajuns deja la cifre impresionante pe Facebook.

„Un scurt dialog desprins săptămâna trecută din primul podcast cu psitoterapeutul Alina Iliescu a fost văzut în doar trei zile de peste 1 milion de români, numai aici pe facebook. Mi se pare extraordinar! Mesajele au fost cu miile pe toate rețelele de socializare. Încă se discuta despre acest dialog. Așa că dacă nu l-ați văzut, vă las link în primul comentariu. Cine nu vrea să știe cât mai multe atunci când are o relație ori are de gând să intre într-o relație ? Oricâte-ar ști o femeie despre un bărbat, niciodată nu strică să afle ceva-n plus. Gânduri bune! Vă mulțumesc pentru că mă urmăriți și pe Youtube la podcastul Gânduri bune!”, a mărturisit, fericită, soția lui Marian Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net