Gina Pistol, bucuroasă că Smiley a rămas fără permis. Dialog viral în mașină: „M-ai trecut pe caiet?”

Gina Pistol și Smiley adoră să împărtășească momente, de cele mai multe ori amuzante, din viața lor personală. De curând, cei doi au avut un dialog amuzant, în mașină, despre faptul că artistul are permisul suspendat.

Smiley nu mai are permis de conducere / foto: arhiva personala
Smiley nu mai are permis de conducere / foto: arhiva personala

Artistul a vrut să se „plângă” pentru că a rămas fără permis timp de 3 luni. Deși pare să-i fie destul de incomod, celebrul cuplu nu a uitat de umor, iar fanii s-au delectat cu dialogul lor.

Deși situația nu este una tocmai roz, faptul că Smiley nu mai are carnet o bucură pe soția lui. „A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața.”, a început să spună cântărețul.

Smiley a glumit pe seama soției sale

În timp ce Smiley explicația situația, Gina Pistol a intervenit. „Sunt foarte fericită că nu ai permis.”, a zis vedeta, cu zâmbetul pe buze.

Artistul și-a continuat „discursul”, dar la final a scăpat și o glumă la adresa Ginei Pistol. „În general merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung cu taxiul, cu autobuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu îmi ia mult pentru fiecare transport. M-ai trecut pe caiet?”, a continuat Smiley.

Foarte fericită, Gina a răspuns afirmativ la întrebarea soțului ei, iar dialogul savuros a continuat. „Deci, soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul. Mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc. Ca să îmi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua.”, a povestit artistul.

Smiley a rămas sâmbătă, 23 septembrie, fără permis de conducere. În jurul orei 14.30, acesta a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de maxima legală pe acel sector de drum. Solistul se afla pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea și într-o zonă de limitare a vitezei la 50 km/h, cunoscută generic sub numele „Staţiunea cartofului”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net