De ce a decis, de fapt, Gina Pistol să se retragă din televiziune. Abia acum a dezvăluit motivul: „A fost foarte, foarte greu pentru mine”

Gina Pistol (42 de ani), una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România, fiind mereu implicată în campanii publicitare, dar și una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care a decis să pună o pauză în activitatea profesională.

Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune / Foto: Arhiva Click!
Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune / Foto: Arhiva Click!

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, îndrăgita Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a luat decizia, deși avea numeroși fani, de a se retrage, veste care i-a întristat pe telespectatori. Într-un interviu recent, vedeta a spus de ce a renunțat la televiziune și motivele care au determinat-o să ia această hotărâre.

Se pare că Gina Pistol s-a confruntat cu depresie după ce a născut și, mai mult decât atât, și cu un episod de burnout destul de urât și sindromul copilului sărac, având în vedere lipsurile din perioada copilăriei sale. Ea speră că majoritatea oamenilor au înțeles-o, mai ales că a avut și două episoade de COVID.

Gina Pistol: „M-am confruntat cu o ...”

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: «Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet»…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a mărturisit Gina Pistol într-un interviu acordat VIVA.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
rodica mandache jpg
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
FotoJet (35) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net