Gina Pistol, o adevărată bombă sexy! Soția lui Smiley întoarce toate privirile pe stradă! Cum a fost surprinsă de paparazzii Click!

#Exclusiv Click!

Are 42 de ani și o familie frumoasă de care este foarte mândră. Gina Pistol e o mămică activă și asta o ține în formă, căci aleargă toată ziua după fetița ei de doi ani, micuța Josephine.

Paparazzi Click! au surprins-o pe soția lui Smiley într-o formă de zile mari și un tonus de invidiat, ieri, în jurul prânzului,  în timp ce era în febra cumpărăturilor la un celebru magazin de mobilă și decorațiuni interioare din zona Băneasa. Chiar zilele trecute, vedeta își anunța urmăritorii de pe Instagram că și-a dorit tare mult să aibă o terasă cozy unde să își bea liniștită cafea de dimineață alături de Smiley și să se distreze cu Josephine, și arăta cum și-a amenajat-o. Probabil că încă mai are câteva lucruri de decor de cumpărat. Îmbrăcată într-un combinezon, Gina a atras atenția cu formele ei și se pare că aceasta a revenit la kilogramele care au consacrat-o.

Și-a recăpătat silueta dinainte de naștere și este extrem de admirată. Întrebată recent la un eveniment de beauty, al cărui ambasador brand este, cum reușește să se întrețină de arată așa, răspunsul soției lui Smiley a venit prompt: „Sunt olteancă, mă agit!”, a mărturisit Gina Pistol chiar săptămâna trecută.

Anul trecut, prezentatoarea TV mărturisea că a reușit să depășească blocajul pe care l-a avut în privința slăbitului , penru că nu mai reușea să dea jos kilogramele nedorite. S-a cântărit și le-a arătat atunci urmăritorilor săi că a reușit să ajungă la 57,7 kilograme, așa că s-a mândrit pe rețetele de socializare cu poza cu cântarul. Și atunci Gina povestea că nu a mai apucat să ajungă la sală din cauza lipsei de timp.

„Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea”, a transmis la vremea respectivă Gina Pistol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
Petre Roman, Mioara si Oana Sursa Click!
Simona Trașcă avea implanturi de 560 ml sursa Facebook
banner mariana moculescu png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net