Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, probleme de sănătate după ultima naștere: „Am o diastază foarte mare!”

Andreea Popescu (39 de ani) și soțul său, campionul la dans sportiv, Rareș Cojoc, trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Mai ales că, în urmă cu câteva luni, bruneta a adus pe lume cel de-al treilea prunc al familiei. Însă, după cea de-a treia naștere, vedeta se confruntă cu o serie de probleme.

Andreea Popescu, a născut în urmă cu cinci luni, un băiețel perfect sănătos, prin cezariană, pe care l-a creștinat cu numele de Alexie. Pe lângă asta, fosta dansatoare a Deliei Matache împreună cu Rareș Cojoc mai au doi copii pe nume Ioachim, născut pe 20 iunie 2018, dar și o fetiță, Anastasia, născută pe 15 octombrie 2021.

„Așa arată abdomenul meu la cinci luni după ce am născut. Poate o să spuneți că nu țin regim, că nu fac sport, că nu mănânc sănătos. Problema mea este că am o diastază foarte, foarte mare. Am mușchiul fisurat în mai multe locuri și început de hernie. Oricum și dacă aș fi avut 30 de kilograme burta mea, abdomenul meu, ar fi arătat identic. Asta pentru că diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut, mușchiul meu nu s-a mai lipit”, a spus Andreea Popescu, pe contul său de Instagram.

„Nu frumusețea te face să fii iubită mai mult!”

Andreea Popescu a dorit să mai vorbească despre un aspect și anume...frumusețea la o femeie.

„Cele trei sarcini și-au pus amprenta pe abdomenul meu, dar vă spun sincer că burtica asta a adus pe lume cele mai mari dorințe ale mele, copiii mei. Nu frumusețea perfectă te face să fii iubita mai mult, ci bunătatea ta bate orice frumusețe, dar e greu să fii bun în ziua de azi. Să nu credeți că eu sunt bună, din păcate nu sunt așa cum ar trebui”, le-a mai spus Andreea Popescu fanilor de pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net