Andreea Popescu și-a botezat cel de-al treilea copil! Prin ce a trecut la naștere: „Puteam să nu mai fiu în viață!”

#Exclusiv Click!

Motiv de mândrie și mare bucurie în familia Andreei Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache, și a campionului la dans sportiv, Rareș Cojoc. Cei doi soți și-au botezat, duminică 11 iunie, cel de-al treilea copil al familiei, pe băiețelul lor de doar 2 luni, Alexie. Cu doar o zi înainte, cei doi soți au fost nași de botez pentru finuța lor, Serafima Elena.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache, s-a distrat de minune, în weekend, la botezul băiețelului ei, Alexie. Mihai Petre, alături de soția sa, Elwira și de cele două fete ale sale, dar și Daciana Sârbu, s-au aflat printre invitații Andreei.

Andreea Popescu, botez de 5 stele pentru cel de-al treilea copil

Petrecerea a fost una reușită, s-a dansat până în zori, decorul a fost unul de poveste, cu multe flori albe și galbene și lumânări, iar tortul a fost superb, cu trei etaje, în nuanțe de alb și albastru deschis.

Emoția li se putea citi pe chip în biserică celor doi părinți, Andreea și Rareș, însă totul a ieșit așa cum și-au dorit și au plănuit.

Botezul lui Alexie a fost făcut de părintele nostru duhovnic. Mi-a dat Dumnezeu un duhovnic extraordinar, care de 5 ani ne călăuzește pe drumul îngust al mântuirii.

Toate problemele noastre le rezolvăm prin spovedanie și prin îndrumarea părintelui. Nu vreți să știți cât de mult bine îi poți face sufletului tău atunci când îl speli prin taina spovedaniei”, a mărturisit Andreea Popescu, pe Instagram, unde a postat și imagini de la botezul micuțului Alexie.

Andreea Popescu a văzut moartea cu ochii la nașterea lui Alexie

Andreea Popescu (39 de ani) a văzut moartea cu ochii pe 5 aprilie, atunci când l-a născut pe cel de-al treilea ei copil, Alexie. Aceasta ajuns la Urgențe, iar în timpul intervenției de cezariană, medicii au descoperit că uterul ei era deja fisurat.

A fost cea de-a treia cezariană și puteau exista complicații. Am ajuns la spital atunci când aveam contracții și atunci doctorul mi-a zis că are o presimțire rea. Mi-a zis: «te bag de urgență în operație!» și atunci au descoperit că aveam uterul rupt 3 cm.

A fost foarte bine că nu m-a lăsat să merg acasă atunci, pentru că nu se știe dacă ne mai vedeam astăzi! A fost grav dar acum e bine, copii sunt bine”, ne-a mărturisit fosta dansatoare a Deliei Matache.

Andreea Popescu Cojoc: „Port un corset! Mai am de dat jos 10 kilograme!”

Acum că pericolul a trecut, Andreea încearcă să se recupereze după nașterea cu probleme. Mai are de dat jos niște kilograme bune.

Am rămas cu niște kilograme în plus. Port, deocamdată, un corset. Mi-a rămas ceva burtă, ai am 10 kilograme de dat jos, am dat deja 12.

Urmează să plecăm acum în Filipine, în august, cu toții în vacanță. Așa am procedat cu toți copiii, am plecat pe la vreo două luni cu ei. Toți copiii dorm cu noi. Cinci în pat, avem un pat imens, făcut pe comandă”, a adăugat Andreea, prezentă în urmă cu câteva zile, la petrecerea Viva.

Andreea Popescu și Rareș Cojoc sunt părinții a trei copii. Ei mai au acasă un băiat, pe nume Ioachim, născut pe 20 iunie 2018, dar și o fetiță, Anastasia, născută pe 15 octombrie 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net