„Pierdut permis”. Smiley, pieton pentru trei luni. Artistul a rămas fără permisul de conducere

Incident nu prea plăcut pentru unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Potrivit unor surse, Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, în vârstă de 40 de ani, ar fi rămas sâmbătă, 23 septembrie, fără permis de conducere pe Drumul Județean 222, în județul Tulcea, după ce a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de cea permisă pe drumul Agighiol - Tulcea.

„Pierdut permis”. Smiley, prins de radar, a rămas fără permisul de conducere / Foto: Instagram
„Pierdut permis”. Smiley, prins de radar, a rămas fără permisul de conducere / Foto: Instagram

Conform mai multor surse, cântărețul Smiley, în vârstă de 40 de ani, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din România, ar fi rămas sâmbătă, 23 septembrie, fără permis de conducere. În jurul orei 14.30, acesta a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de maxima legală pe acel sector de drum. Solistul se afla pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea și într-o zonă de limitare a vitezei la 50 km/h, cunoscută generic sub numele „Staţiunea cartofului”.

Ce amendă ar fi primit Smiley

Vedeta ar fi circulat cu 104 km/h, relatează Antena3.ro, și a trebuit să lase permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile în custodia poliţiştilor tulceni.

Pedeapsa de 90 de zile de suspendare poate fi diminuată până la 60 de zile, cu condiţia ca Smiley să susţină un examen în acest sens. De asemenea, cunoscutul cântăreț ar fi primit o amendă de 1.305 de lei. Smiley va primi înapoi permisul de conducere chiar înainte de Ajunul Crăciunului, perioada de 90 de zile urmând să expire în 23 decembrie.

Smiley s-a întors urgent din vacanță cu doar câteva zile în urmă

Cu doar câteva zile înainte, Smiley a fost nevoit să se întoarcă rapid în țară din vacanță pe care o petrecea în Grecia, alături de Gina Pistol și fiica lor Josephine. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, ci a fost nevoit să își respecte promisiunea de a cânta la un concert, iar soția și fiica sa au rămas în Grecia, unde și-au continuat singurele vacanța, distrându-se pe cinste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net