Gina Pistol și Smiley, motiv de bucurie totală! Nimeni nu se aștepta: „Când l-am anunțat că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie”

Un nou motiv de bucurie a adus zâmbetul pe chipurile Ginei Pistol și a soțului ei, Smiley. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș, iar amândoi sunt acum în culmea fericirii! O bună prietenă de familie a celor doi a anunat că este însărcinată, nimeni alta decât Alina Dincă, fostă concurentă de la „Vocea României”!

Alina Dincă este însărcinată / foto: Instagram
Alina Dincă este însărcinată / foto: Instagram

Gina Pistol și Smiley, în culmea fericirii pentru o persoană dragă

Smiley și Gina Pistol sunt din nou în culmea fericirii, iar motivul pentru zâmbetele lor este tot un copil! Atunci când au auzit despre venirea pe lume a celui mic, cei doi au sărit în sus de fericire, iar Gina Pistol chiar i-a dat tinerei mame cărțile pe care le-a citit în perioada în care a fost însărcinată.

Anunțul fericit a fost făcut de către Alina Dincă, fostă concurentă de la „Vocea României”, care lucrează alături de Smiley ca vocal coach, încă din anul 2011. Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar tânăra s-a căsătorit civil recent, fiind deja în primul trimestru de sarcină. Vorbind pentru cei de la unica.ro, Alina Dincă a vorbit despre sarcină și despre prietenia ei cu Smiley și Gina Pistol.

„Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță”, a declarat Alina Dincă, potrivit sursei citate.

„Gina este o căldură de om”

Alina Dincă a vorbit și depre reacția plină de bucurie și entuziasm pe care au avut-o Smiley și Gina Pistol, atunci când le-a spus că este însărcinată.

„Legat de prietenia noastră, pe amândoi îi cunosc înainte să formeze un cuplu. Gina este o căldură de om. Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie. Iar Gina a început să caute cărțile pe care le-a citit în perioada în care era însărcinată și mi le-a dat pe toate.

De fiecare dată când ne vedem îmi povestește la ce să mă aștept și cum să primesc tot ceea ce simt. E un sprijin important”, a mai spus aceasta, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net