Primești 5.000 de euro dacă te muți în acest sat. E aproape de un oraș superb, iar viața ta se va schimba complet

Dacă vă numărați printre românii care s-au gândit tot mai serios că a venit momentul pentru o schimbare de peisaj și doriți să vă mutați dincolo de hotare, ei bine, există un loc care oferă mii de euro celor care îi devin cetățeni. Este vorba despre un sat de o frumusețe rară, din Sicilia, iar cei care se mută aici pot primi 5.000 de euro, pe loc!

Petralia Soprana este un loc de o frumusețe rară / foto: Wikimedia Commons
Petralia Soprana este un loc de o frumusețe rară / foto: Wikimedia Commons

Vă numărați cumva printre românii care au ajuns la concluzia că a sosit momentul pentru o schimbare de peisaj ceva mai permanentă? Ei bine, dacă vreți să vă mutați dincolo de hotare, se pare că există o opțiune care nu vă oferă doar șansa la o viață mai bună, ci și oportunitatea de a menține în viață un loc cu o istorie de secole întregi! Mai precis, este vorba despre un sat din Sicilia, care oferă nu mai puțin de 5.000 de euro tuturor celor care se mută acolo!

Acest loc de o frumusețe rară se numește Petralia Soprana și se găsește în regiunea Palermo. Însă, în ciuda renumelui pe care acest loc l-a dobândit, pentru frumusețea sa, el are o lipsă majoră de locuitori!

Un sat din Sicilia oferă 5.000 de euro celor care se mută acolo

Iar nu la foarte mare distanță de acest sat se mai află un alt loc care impresionează turiștii din toată lumea, un alt sat cu numele „Petralia”, însă, de această dată, Petralia Sottana. Ambele locuri se află într-o parte extrem de montană și izolată a Siciliei. Mai precis, cele două sate sunt în Parcul Național Madonie.

Ei bine, dacă doriți să începeți o viață nouă în Sicilia, există și câteva condiții pe care autoritățile le impun, pentru a vă oferi cei 5.000 de euro. Mai precis, este necesar să cumpărați o casă în Petralia Soprana, unde să și locuiți, iar dacă starea acesteia nu este prea bună, este necesar să o renovați.

În acest moment, în ciuda obiectivelor turistice importante, cum ar fi biserica din secolul XIII, San Salvatore, sau piața Umberto I, acest sat are doar 3.000 de locuitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net