Filmul de pe Netflix care te face să-ți apreciezi mai mult mama. Vei plânge și te vei emoționa încă din primele minute

„Ea e mama mea" este un film, pe Netflix, care te emoționează până la lacrimi. O poveste minunată care surprinde viața de familie și care se focusează pe relația mamă-fiică. În ciuda  unei copilării tumultoase, o tânără se întoarce în satul natal pentru a încerca să redevină apropiată de mama ei, care e bine-intenționată, dar sufocantă.

Care dramă turcească te poate face să plângi în hohote Foto: Shutterstock
Care dramă turcească te poate face să plângi în hohote Foto: Shutterstock

„Annem", film disponibil pe Netflix

De data aceasta este vorba despre iubirea maternă, „Ea e mama mea” (Annem) este o altă dramă turcească care nu are cum să nu-ți umezească obrajii. Povestea ne amintește ce înseamnă sacrificiul și iubirea necondiționată a unei mame care își pune fata pe primul loc, suportând orice doar pentru binele copilului ei.

"ANNEm", un film dramatic Foto: Netflix
"ANNEm", un film dramatic Foto: Netflix

Filmul este o lecție de viață

Din dorința de a pleca de lângă părinți, dar totodată pentru a reuși să atingă pragul independenței, Nazli își dorește să plece la studii în Istanbul. Reușește acest lucru, dar în același timp se îndepărtează de familie și de satul natal, scrie mirelaretegan.ro. Cu toate că ea a pierdut legătura cu mama ei, aceasta încearcă să îi fie alături de la distanță, dar ea nu acceptă deloc acest lucru. Întoarcerea la origini, în satul ei natal după mulți ani de zile o fac pe Nazli să realizeze cât de mult i-a lipsit mama ei, vrând astfel să redevină apropiată de ea.

„All My Life”, o altă dramă de pe Netflix

„All My Life” se bazează pe povestea adevărată a unui cuplu din Toronto, Solomon Chau și Jennifer Carter, care s-au întâlnit la aniversarea a 19 ani a lui Chau și au devenit în scurt timp inseparabili.

După ce s-au întâlnit pentru o vreme, Chau a cerut-o în căsătorie pe Carter printr-un flash mob, iar cei doi au stabilit data nunții pentru 21 august 2015. Însă, la scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie, Chau a primit un diagnostic de cancer în fază terminală, iar cuplul nu a avut de ales decât să își amâne nunta pentru 11 aprilie 2015, potrivit The Toronto Star.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net