Filmul care i-a înebunit pe cinefili și a ajuns rapid în Top 3 pe Netflix. A fost lansat în urmă cu câteva zile și peste 17 milioane de persoane l-au văzut deja

Un nou film i-a înebunit pe cinefili! Apărută pe platforma de streaming Netflix în urmă cu doar câteva zile, pelicula a urcat deja în Top 3 și a fost vizualizată de peste 17 milioane de persoane. Despre ce film este vorba?

Filmul care i-a înebunit pe cinefili și a ajuns rapid în Top 3 pe Netflix / Foto: Pixabay
Filmul care i-a înebunit pe cinefili și a ajuns rapid în Top 3 pe Netflix / Foto: Pixabay

„Reptile” („Reptilă” n.r) este noua peliculă de pe platforma de streaming Netflix care a făcut senzație. Filmul a avut premiera în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto și îi are în distribuție pe Benicio Del Toro, Alicia Silverstone, Justin Timberlake, Sky Ferreira, Eric Bogosian, Domenick Lombardozzi, Frances Fisher, Ato Essandoh, Michael Carmen Pitt și Matilda Lutz.

Lansat pe 22 septembrie și urcat pe Netflix în urmă cu doar câteva zile, filmul a fost deja văzut de peste 17 milioane de persoane. „În încercarea de a scoate la iveală adevărul din spatele uciderii violente a unei tinere agente imobiliare, un detectiv versat descoperă o pânză încâlcită de decepții”, este descrierea peliculei pe platforma de streaming.

„Filmul va fi pe placul celor care adoră lucrurile intense, viscerale și pline de suspans”

Așadar, „Reptilă”, thriller-ul polițist, spune povestea detectivului Ton Nichols (Benicio Del Toro), cel care încearcă să rezolve o crimă semnalată de un agent imobiliar. Pe lista de suspecți sunt iubitul victimei, Will (jucat de Justin Timberlake), dar și fostul ei partener.

„Nu mi-am dorit să fac un film rece, clinic și steril. Mi-am dorit să fac ceva care se simte viu, cald și uman, și fix asta mi-a fost ideea atunci când am încercat să detensionez momentele de suspans din acțiune. Filmul va fi pe placul celor cărora le plac producțiile în care n-ai o finalitate clară și totul se schimbă de la un moment la altul. Cât despre cei care adoră lucrurile intense, viscerale și pline de suspans, cred că și ei vor găsi ceva care să le placă aici”, declara regizorul Grant Singer, recunoscut pentru faptul că a regizat clipuri pentru vedete precum The Weeknd, Lorde, Troye Sivan și Sam Smith. Plus de asta, Singer a regizat și documentarul Netflix din 2020, „Shawn Mendes: In Wonder.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net