Filmul aflat în „Top 10” pe Netflix care te va pune serios pe gânduri. Povestea este tulburătoare și îți va schimba percepția despre viață

Nu te-ai mai uitat de mult la un film științifico-fantastic și ai dori o recomandare? Click! îți prezintă pelicula care îți va schimba percepția despre viață. Filmul îți prezintă povestea oamenilor care trăiesc în anul 2161, când modificarea genetică a permis omenirii să se oprească din îmbătrânire de la 25 de ani, dar bineînțeles că lucrurile nu sunt chiar atât de „frumoase”. Oamenii sunt nevoiț să „cumpere” timp pentru a putea trăi mai mult, sau mor într-un termen de un an. Interesant, nu? Totodată, în rolurile principale joacă Justin Timberlake și Amanda Seyfried.

Filmul aflat în top 10 pe Netflix care te va pune pe gânduri / Foto: Pixabay
Filmul aflat în top 10 pe Netflix care te va pune pe gânduri / Foto: Pixabay

Aflat în Top 10 pe platforma de streaming Netflix, filmul „In Time” („În Timp”) te va ține cu siguranță în suspans. Bine ați venit într-o lume în care timpul a devenit moneda supremă! Așadar, pelicula prezintă cum, din anul 2161, modificarea genetică a permis omenirii să se oprească din îmbătrânire de la 25 de ani, însă, datorită îngrijorărilor în ceea ce privește suprapopularea planetei, oamenii trebuie să câștige mai mult timp după 25 de ani sau mor într-un termen de un an, asta dacă nu au făcut între timp „datorii”.

Cei bogați „câștigă” zeci de ani la un moment dat (rămânând la vârsta de 25 de ani), devenind în astfel nemuritori, în timp ce restul cerșesc, împrumută sau fură suficiente ore pentru a supraviețui măcar o zi. Asta este și povestea lui Will Salas (jucat de către Justin Timberlake), care muncește într-o fabrică și locuiește cu mama sa în ghetouri. Într-o zi, Will și cu prietenul său îl salvează pe Henry Hamilton (Matt Bomer), un bogătaș de 105 ani, de la a fi jefuit de ani de către o bandă de hoți și îl ascunde într-un depozit.

„În Timp”, în Top 10 pe Netflix

A doua zi, Will se trezește cu cei 116 ani a lui Hamilton. Ei bine, ce se va întâmpla mai departe? Cum va folosi Will timpul câștigat și ce s-a va întâmpla cu el, având în vedere că multă lume dorește să îi fure timpul pentru a putea trăi mai mult? Dacă ești curios, poți urmări pelicula „În Timp” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net